Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz fazla olur kingpay

Bonservis rekoru olur gibi ama bence bu tarz bir hedef var.

Zaha-Zaniolo-Kerem-İcardi aynı anda kafada oturmuyor bir türlü.

Israrla 8 ve 10 niye bakıyoruz kesin 1'i gidecek. İcardi, Kerem, Zaha gidemez gidecek tek kişi olarak Zaniolo reis kalıyor.

Rashica'yı 7'ye bitirip, Dybala'yı 10-12 serbest kalırı ile ikna edip, Fred'i de tek haneli bonservis ile bitirmeye çalışıyor olabilirler.

Zaniolo giderse kanat ve ofansif oyuncu ancak doldurur.

Orta sahaya kiralık bir adam çözmek lazım normalde alamayacağımız seviyede sonra tutarsa yine yalan dolan bağlarız veya scout tipi oyuncu almak lazım ve kimsenin gitmediği sürece ön hatta adam almak intihar olur

Raşitsa olmazsa olmazlardan bence. sadece geçen sene içerideki 8taş maçını izleyen mertens, raşitsa, boey şovunu görür.. mertens genel olarak çok iyi oyunlar çıkardı. şu kadroda hala çok önemli oyuncu..

Daha olası diye bir mantık olamaz. Fred o maliyetler yatırılacak adam değil. Fred olmasa da şampiyon olur Ucl yaparız bu Fred'e mi bağlı yani çok ilginç bir mantık. Fred öyle bir takım alıp tek başına taşıyacak biri değil, öyle garip pas tercihleri yapıyor ki bazen Ozan Tufan brezilya şubesi dedirtiyor. Beklentiniz nedir bu topçudan merak ettim. Tekrar söylüyorum on defa da bin defa da 26 yaşındaki Ndombele derim.
Ndombele cöp cikarsa nolacak peki? En azindan fred oynayan topcu, ne verecegi az cok belli. Hareketli, pres yapar, top kapar, top tasir. Aradigimiz özellikler bunlar degil mi zaten?

Nasıl bir ideal kadromuz olacak gerçekten merak ediyorum, Sadece 1 merkez orta saha ve Rashica gelse bile kadroyu dizmek çok zor birde 10 numara falan konuşuluyor kadroyu gereğinden fazla kalabalık yapmamak lazım kesinlikle. Geçen sezon düzenli bir 11 oluşturmayı başarmıştık ve bence başarının anahtarlarından birisi buydu umarım bu sezonda istikrarlı bir 11 oluşturabiliriz.

Fatih hoca rüyamda zanilolo ve ıcardiye sariliyodu ogullarim diye 🥰 gobuscanim

Mertens - Sergio - Nelsson -> out
İN <- Dybala + Gravenberch + Ramos

Kapansın bu mevzu. Uefa Cup h.o.

fb carrascoya teklif yapmış

plan yok, kim gelebilirim derse onla görüşüyorlar, yine sol kanat ismi :D

Raşitsa olmazsa olmazlardan bence. sadece geçen sene içerideki 8taş maçını izleyen mertens, raşitsa, boey şovunu görür.. mertens genel olarak çok iyi oyunlar çıkardı. şu kadroda hala çok önemli oyuncu..
Ben geçen gün izledim. Sana katılıyorum. Zaten ön tarafta en çok işgillendiğim konu Okan ın oyun sisteminde mertens in yerine koyabilecek bir adamımız yok şu anda. Evet hepsinin ofansif gücü iyi ama takımın esas oyun planı ilerideki kusursuz baskı. Bu baskıyı yapabilecek ne zaniolo ne de zaha var bence... Sistemdeki aksama bana sorun çıkartacak gibi geliyor...

Torreira - Berkan
8 numara- oli
8.5 numara- demirbay-mertens

Zaniolo gitmiyorsa bence rashicaya gerek.daha yunus var barış var sağda oynayabilecek.

Tabiki yukarıdaki orta saha rotasyonundal ligde yabancı sınırı sıkıntısı buyük olur.Fakat eksiksiz bir kadro olur diye düşünuyorum.

1690891906923.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt