Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğenmezler aynı bölgeye 70 isim istenirGeçen sene Kerem Demirbay'dan Leverkusen'de Almanya ligi ve kupası , Şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi dahil 36 maç , ortalama 60 dakika ve merkez orta saha olmasına rağmen 5 gol ve 3 asistle 8 gol katkısı.
32 milyonluk bir transfer için ki onların hala transfer rekoru bu para tabiki başarısız bizim için özellikle lig için gayet yeterli oyuncu çok iyi bir duran top kullanıcısı bu konuda özel bir yeteneği var diğer özellikleri de 6-7 arasındaDemirbay hakkinda TM’de Leverkusen taraftarlari:
„Lütfen satin, takima hic bi katkisi yok ve sadece huzursuzluk getiriyor, kulüp tarihinin en büyük kötü transferi“
-Ofansif olarak cogu zaman etkisiz
-Standart durumlar (kornerler ve serbest vuruşlar) tam bir felaket (Leverkusen taraftarları için neredeyse bir meme)
-Savunmada bariz hatalar var.
Oynarken çoğu Leverkusen taraftarı için sahadaki en kötü oyuncu. Bazen kötü hatalar yapıyor ve orta sahada bariz top kayıplarıyla şimdiden bize birkaç puana mal oldu. Burada gereksiz yere dayak atmak istemiyorum ama o gittiğinde gerçekten çok mutlu olacağım. Hatta gitmesi için üstüne bir şey bile koyardım.
10 maçın 1'inde, bir şut kaleye çarpıyor, ama hepsi bu.
Roma'ya karşı oynadığı maç muhtemelen geçen sezonun en iyisiydi.
Bu benim fikrim ama Leverkusen forumunda böyle düşünenler var diyebilirim.
(Almanca-Türkce Google cevirme)
bro luyindama'ya bakıyon mu hiç instagram'da nerde bu adam, yaşıyor mu hayatta mıYarim saat daha kestireyim
adamı aldıklarının 10da 1i fiyata daha 30 yaşında salıyorlarBeğenmezler aynı bölgeye 70 isim istenir
Yok,fredle yatıp fredle kalkıyorum kagan.bazen felixe bakıyorumbro luyindama'ya bakıyon mu hiç instagram'da nerde bu adam, yaşıyor mu hayatta mı
Angelino da çok iyi 1 duran topçu da vuracakların boy ortalaması 1.5632 milyonluk bir transfer için ki onların hala transfer rekoru bu para tabiki başarısız bizim için özellikle lig için gayet yeterli oyuncu çok iyi bir duran top kullanıcısı bu konuda özel bir yeteneği var diğer özellikleri de 6-7 arasında
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Angelino da çok iyi 1 duran topçu da vuracakların boy ortalaması 1.56![]()
Demirbay'dan umutlu değilim.