Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf kabadayı bayern munihin asya kampı kadrosunda yok.kiralik gidecek diyorlar ama bakalim

Erden timur lütfen bayern munihi ikna et yusuf icin

0b2258e97ea6c61ae2ffd4f728b62501.jpg

Ne diyorlar renktaş? nakledelim forumumuza

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Demirbay hakkinda TM’de Leverkusen taraftarlari:

„Lütfen satin, takima hic bi katkisi yok ve sadece huzursuzluk getiriyor, kulüp tarihinin en büyük kötü transferi“

-Ofansif olarak cogu zaman etkisiz
-Standart durumlar (kornerler ve serbest vuruşlar) tam bir felaket (Leverkusen taraftarları için neredeyse bir meme)
-Savunmada bariz hatalar var.

Oynarken çoğu Leverkusen taraftarı için sahadaki en kötü oyuncu. Bazen kötü hatalar yapıyor ve orta sahada bariz top kayıplarıyla şimdiden bize birkaç puana mal oldu. Burada gereksiz yere dayak atmak istemiyorum ama o gittiğinde gerçekten çok mutlu olacağım. Hatta gitmesi için üstüne bir şey bile koyardım.
10 maçın 1'inde, bir şut kaleye çarpıyor, ama hepsi bu.
Roma'ya karşı oynadığı maç muhtemelen geçen sezonun en iyisiydi.

Bu benim fikrim ama Leverkusen forumunda böyle düşünenler var diyebilirim.

(Almanca-Türkce Google cevirme)

Leverkusen taraftari yazdiklarini okudukca bende tirsmaya basladim

32 milyona aldılar adam gibi oynasa bize bu paralara vermezlerdi zaten önemli olan oyuncunun fiziksel olarak bitik olmaması yetenek bakidir ruhen biz toplarız burada... Umarım Selçuk gibi 30unda emekli olmaya karar vermemistir

„Lütfen satin, takima hic bi katkisi yok ve sadece huzursuzluk getiriyor, kulüp tarihinin en büyük kötü transferi“

-Standart durumlar (kornerler ve serbest vuruşlar) tam bir felaket (Leverkusen taraftarları için neredeyse bir meme)

Oynarken çoğu Leverkusen taraftarı için sahadaki en kötü oyuncu. Bazen kötü hatalar yapıyor ve orta sahada bariz top kayıplarıyla şimdiden bize birkaç puana mal oldu. Burada gereksiz yere dayak atmak istemiyorum ama o gittiğinde gerçekten çok mutlu olacağım. Hatta gitmesi için üstüne bir şey bile koyardım.

yalnız haklılar bende birkaç maçlarını izledim kötü oynamıştı .Oliveira da kötü oynuyor gerçi

Leverkuzen de nerede oynattılar ki bunu? 6 mı oynattılar acaba? Bir de psikolojik durumu nasıldı?

şu tuncay şanlının sacalrınndan tutup yerde sürükleyeceksin,sevimsiz it

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt