Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emot-angel.gif

wanda yengemin yeni evi cok guzel.cıbıl pozlara da baslamıs

Demirbay’ı istemiyordum en başından beri ama geldiğine göre desteklemek görevimiz artık.

Dybala ve Fred aynı anda gelecek iddiası bana asılsız ve mantıksız geliyor. Nerede oynatacaksın? Fred hadi neyse ne ama Dybala mantıklı durmuyor. Hücum hattı felaket şişti. Bence artık hücum bölgesine transfer yapmaya gerek yok. Takviye yapılacaksa defansif orta saha ve stoper mevkilerine takviye yapılmalı.

Torreira'ya bişe olsa, yedeği Berkan.

Nelsson veya Abdülkerim'e bişe olsa, yedekleri Emin ve Kaan.

Kerem Aktürkoğlu
Dries Mertens
Cedric Bakambu
Wilfried Zaha
Olimpiu Morutan
Barış Alper Yılmaz
Mauro Icardi
Yunus Akgün
Yusuf Demir
Halil Dervişoğlu
Nicolo Zaniolo

Şöyle kalabalık bir rotasyona sahibiz zaten hücum bölgesinde. İlla birileri gelecekse, birilerinden çıkılması lazım.

Dybala ve Fred aynı anda gelecek iddiası bana asılsız ve mantıksız geliyor. Nerede oynatacaksın? Fred hadi neyse ne ama Dybala mantıklı durmuyor. Hücum hattı felaket şişti. Bence artık hücum bölgesine transfer yapmaya gerek yok. Takviye yapılacaksa defansif orta saha ve stoper mevkilerine takviye yapılmalı.

Torreira'ya bişe olsa, yedeği Berkan.

Nelsson veya Abdülkerim'e bişe olsa, yedekleri Emin ve Kaan.
Emin ve kaan bir şekilde götürür orayı da Berkan dan tırsıyorum torreira gibi etki edemez...

Demirbay hakkinda TM’de Leverkusen taraftarlari:

„Lütfen satin, takima hic bi katkisi yok ve sadece huzursuzluk getiriyor, kulüp tarihinin en büyük kötü transferi“

-Ofansif olarak cogu zaman etkisiz
-Standart durumlar (kornerler ve serbest vuruşlar) tam bir felaket (Leverkusen taraftarları için neredeyse bir meme)
-Savunmada bariz hatalar var.

Oynarken çoğu Leverkusen taraftarı için sahadaki en kötü oyuncu. Bazen kötü hatalar yapıyor ve orta sahada bariz top kayıplarıyla şimdiden bize birkaç puana mal oldu. Burada gereksiz yere dayak atmak istemiyorum ama o gittiğinde gerçekten çok mutlu olacağım. Hatta gitmesi için üstüne bir şey bile koyardım.
10 maçın 1'inde, bir şut kaleye çarpıyor, ama hepsi bu.
Roma'ya karşı oynadığı maç muhtemelen geçen sezonun en iyisiydi.

Bu benim fikrim ama Leverkusen forumunda böyle düşünenler var diyebilirim.

(Almanca-Türkce Google cevirme)
taylan hakkında yazılmış gibi hissettim

Bu kadar transfer show uzerine sırf Tff nin sokuk 8+3ü yüzünden aldığımız Demirbay almancı çikıldau çıkarsa ağır söverim tff ye.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt