Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.193
- 33.572
- 3.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş seninde görüşüne, hayal ettiğin kadroya saygı duyuyorum, Zaha oynamaya başlayınca bu postuna dönüş yapacağım inşallah. Benim beklentim tamamen farklı Zaha konusunda![]()
Emin ve kaan bir şekilde götürür orayı da Berkan dan tırsıyorum torreira gibi etki edemez...Dybala ve Fred aynı anda gelecek iddiası bana asılsız ve mantıksız geliyor. Nerede oynatacaksın? Fred hadi neyse ne ama Dybala mantıklı durmuyor. Hücum hattı felaket şişti. Bence artık hücum bölgesine transfer yapmaya gerek yok. Takviye yapılacaksa defansif orta saha ve stoper mevkilerine takviye yapılmalı.
Torreira'ya bişe olsa, yedeği Berkan.
Nelsson veya Abdülkerim'e bişe olsa, yedekleri Emin ve Kaan.
Evet. Takımda alternatifi bulunmayan isimlerin başında Torreira geliyor. Torreira olmadığı an orta saha resmen çöküyor.Emin ve kaan bir şekilde götürür orayı da Berkan dan tırsıyorum torreira gibi etki edemez...

Mertens kalmalı. Dubois, Oliviera ve Midtsjö gitmeli.Midso ve duboise bay bay.oliveira ve mertens sürpriz olur giderse
taylan hakkında yazılmış gibi hissettimDemirbay hakkinda TM’de Leverkusen taraftarlari:
„Lütfen satin, takima hic bi katkisi yok ve sadece huzursuzluk getiriyor, kulüp tarihinin en büyük kötü transferi“
-Ofansif olarak cogu zaman etkisiz
-Standart durumlar (kornerler ve serbest vuruşlar) tam bir felaket (Leverkusen taraftarları için neredeyse bir meme)
-Savunmada bariz hatalar var.
Oynarken çoğu Leverkusen taraftarı için sahadaki en kötü oyuncu. Bazen kötü hatalar yapıyor ve orta sahada bariz top kayıplarıyla şimdiden bize birkaç puana mal oldu. Burada gereksiz yere dayak atmak istemiyorum ama o gittiğinde gerçekten çok mutlu olacağım. Hatta gitmesi için üstüne bir şey bile koyardım.
10 maçın 1'inde, bir şut kaleye çarpıyor, ama hepsi bu.
Roma'ya karşı oynadığı maç muhtemelen geçen sezonun en iyisiydi.
Bu benim fikrim ama Leverkusen forumunda böyle düşünenler var diyebilirim.
(Almanca-Türkce Google cevirme)
mertens'in maaşı çok yüksek rotasyon oyuncusu için o paralar verilmez ama arabistana gitmeyeceği için mecbur kalacak gibiMertens kalmalı. Dubois, Oliviera ve Midtsjö gitmeli.
Morutan kalmalı.Midtsjo
Cicaldau
Morutan
Yusuf
İle yollar ayrılır
Dubois giderse, Rashica aynı zamanda sağ bek alternatifi olarak kullanılabilir mi?