Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha varken 10 numara almanın hiçbir mantığı yok gibi geliyor kendisi de en sevdiği mevkinin 2. Forvet olduğunu söylemişti daha önce Crystal da eli ayağı düzgün birkac oyuncu bile zor olduğundan mecbur kanatta oynuyordu, en efektif dönemi bentekeyle 2 forvet oynadığı dönemdi zaten

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hem kerem hem oliviera aynı anda mı oynuyacak

7k7dZN3.png

reddit'e göre Tier 5

İyi tier 5se kerem 3 milyona falan bitmiştir

Katılmıyorum.Kerem geldi tamam başımızla beraber ama sağlam Melo tarzı 8 numara DOS şartoğluşart.bence Kerem'i 10 numara gibi yada lig maçlarında oynatabiliriz.Durum budur.
Okan hoca 1 tranas dedi diyorum oda kerem iste ben de isterim 8ve 10 numara ama Kerem ile os transini kapattik malesef

İnşallah maliyetler doğru değildir, inanılmaz yüksek bir para, adamın zaten 1 sene sözleşmesi kalmış, 6.5 milyon inanılmaz kötü bir anlaşma.

Bu rakamları vereceksek neden 1 aydır uğraşıyoruz ki ? Bence doğru değil

Kerem için 3.5 M üzerindeki bonservisi fazla bulurum açıkçası, Tamam iyi oyuncu ve yerli ama Leverkusun'de 1 yılı kalmış bir oyuncu sonuçta bonservisi buna göre olmalı.

Leverkusenin taylanına 6.5 milyon euro verilmiş

Demirbay icin konusulan fiyatlar dogruysa asiri yüksek. Genc olsa neyse, herif 30 yasinda.

Hic icime sinmiyor bu transfer. Insallah basarili olur ne diyelim.

Kerem Demirbay Almanya'ya da yüksek maaş alıyordu. Sözleşmesi 1 sene kalsa da maaş konusunda eleştirmem boşa çıktığı an bu seviyelerde maaşa yine takım bulurdu. Bonservis 3.5-4 m euro olmalıydı 2 m euro bonus kolay kazanılabilir bir şeyse fazla olmuş ama şampiyonluk bonusu olursa olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt