Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar da biliyor Türk oyuncuya ihtiyacımız olduğunu, yağlıyorlar kazığı işte böyle. Abv tff.
Kerem'de inşallah adam gibi oynar, konuşturmaz maliyetini.
Kazmanin tanimi.ben olsam gidip zalgiris'in forvetini alirim simdi antalya'nin yerinde
![]()
Mathias Oyewusi - Spielerprofil 25/26
Mathias Oyewusi, 27, aus Nigeria ➤ Raja Club Athletic, seit 2025 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 450 Tsd. € ➤ * 02.02.1999 in Jos, Nigeriawww.transfermarkt.de
Yalan bu maliyetler.SON DAKİKA
Galatasaray’ın yeni transferi Kerem Demirbay’ın maliyeti;
Bonservis: 4.5 M €
Bonus: 2 M €
(Sky DE)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abartmayalım Ts Bjk Başakşehir gibi takımlar için cuk oturacak bir oyuncu.Bizim beklentilerimiz büyük olduğu için.Midtsjoyu de bir şekilde elden çıkarırız umarım.Ben midtsjonun 2.lig kırmızı grupta bile fark yaratabilecegini düşünmüyorum açıkçası.
O kadar da değil be renkdasMidtsjoyu de bir şekilde elden çıkarırız umarım.Ben midtsjonun 2.lig kırmızı grupta bile fark yaratabilecegini düşünmüyorum açıkçası.
Cica Konya oldu, Morutan Arabistan olacak sanırım, Midtsjö için bonservis veren bir yere gider, Yusuf Trabzon kiralamak istiyor diyorlar 1.5-2 milyon kiralama bedeli verecekse verilmeli böylelikle bonservis ücretinin bir kısmını çıkarırız yok bu parayı vermiyorlarsa yurtdışı oynayacağı bir yere kiralanmalı Hollanda ligi iyi olabilir hızlı oynama ve öz güven kazanması açısından.Midtsjo
Cicaldau
Morutan
Yusuf
İle yollar ayrılır
Maleseph aynısıBu Demirbay'da inş. biraz yırtıcılık vardır. 2. bir Oliveira hiç çekilmez o paralara yerli olsa bile