Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence hoca zaha-aktürkoğlu-zaniolo 3 lüsünü maç içinde sürekli değiştirerek oynatacaktır. Geçen sene keremi hatta rashicayı bile 10 numara çokça gördük zaten. İlk 11 muhtemelen lig için şu şekilde olacak.

Muslera
boey nelsson abdulkerim angelino
torreira kerem d.
zaniolo aktürkoğlu zaha
icardi

İnsallah bize karşı oynadığı maçlardaki performansını her maç görürüz Günaydan . Neuer'e bağlıyodu bizim maçlarda :d

Tesekkurler..

Ikisini kiyaslayinca, FM verilerine gore kaba taslak;

Demirbay'in Oliviera'ya gore artisi driblling ve fiziksel ozellikleri, Oliviera ise daha teknik, pas dagitimi daha iyi ve lider ozellikler. Yani birkac detay daha var hani onun disinda yakin tipteler genel olarak umarim maliyeti yuksek olmaz.
Demirbay sergio gibiyse gene iyi bence. Gecen sezon deprem arasina kadar cok iyidi sergio. Sergionun yerlisi diye dusunursek elimiz cok rahatlayacak y sinirinda

Günay Güvenç: "Muslera'yı yıllardır hayranlıkla izliyoruz. Hem destek olmaya, hem ondan çok şey öğrenmeye geldim. Hedefimde oynamak da var. Aklımdan hep bir gün bu taraftarı arkama alacağım geçiyordu. Dört gözle bekliyorum."

Hadi bakalim, bizdeki supheleri de bertaraf edersin verecegin performansla. Asil is, is dustugunde o yuku kaldirmak. Antrenman kalecisi istemiyoruz biz gercektende Muslera'ya backup lazim geliyor lig icinde uzun maratonda asagi yukari 8-10 mac sakatliklar disinda da.

Demirbay, Galatasaray'a faydalı olabilir. Demirbay, orta sahada yaratıcı bir oyuncu ve iyi bir pasör. Demirbay, Galatasaray'ın hücum gücünü artırabilir.

Ancak Demirbay'ın sakatlık geçmişi de var. Demirbay, kariyerinde birçok kez sakatlandı. Bu sakatlıklar Demirbay'ın performansını olumsuz etkiledi.

Galatasaray, Demirbay'ı transfer ederse, Demirbay'ın sakatlık geçmişini dikkate almalı. Galatasaray, Demirbay'ı sakatlık olmadan oynatabilirse, Demirbay Galatasaray'a faydalı olabilir.

Bence Demirbay ve Torreira'nın birlikte oynamaları mümkün. Demirbay, orta sahada yaratıcı bir oyuncu ve iyi bir pasör. Torreira ise orta sahada defansif bir oyuncu ve iyi bir top kapıcı. İki oyuncunun farklı özellikleri, Galatasaray'ın orta sahasında denge yaratabilir.

Oliveira ve Demirbay, her ikisi de güçlü ve iyi top kapma becerilerine sahip. İki oyuncu da topu uzun mesafelere ve isabetli bir şekilde paslayabiliyor. İki oyuncu da orta sahada mücadele edebilen ve topu oyuna sokabilen oyuncular.

Ancak Oliveira, Demirbay'a göre daha agresif bir oyuncu. Oliveira, daha fazla ikili mücadeleye girer ve daha fazla top kapar. Oliveira, Demirbay'a göre daha fazla gol atma şansı olan bir oyuncu.

Demirbay, Oliveira'ya göre daha yaratıcı bir oyuncu. Demirbay, daha fazla asist yapan bir oyuncu. Demirbay, Oliveira'ya göre daha uzun mesafelere ve isabetli bir şekilde paslayabiliyor.
Ne kadar Demirbay yazarsan o kadar arti puan mi yaziyor hanene, renktas?

Nelsson 25'e giderse Merih 12.5-15 aralığında bitirebilirsek isterim. Sıkıntı şu biz Merih'i alsak seneye kesin yabancıyı kökten serbest bırakırlar almasak da bu sefer seneye 7+4'e indirirler harbiden zor kararlar olacak.
Ozan'ı almak daha mantıklı.
Onun fundamental'ı Merih'ten daha iyi. Ayağı da daha iyi. Daha ucuza da gelir.
Merih'i Merih yapan fiziği idi Luyindama gibi. O da gidince çok geriye gelmiş. Milli takımda hiç beğenmedim.

fb ligin düşen ve potadaki takımlara verdiği puanlarla şampiyon olamadı gecen sene yalnız.
O takımları yenmek için sol bekte angelino mu veya kanatlardan biri yabancı mo olması gerekiyor yoksa kaleci muslera mı? Bence iyi kadro kaleciye iş bırakmaz. Geçen sezon kaleye şut atılmadı bazı maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt