Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demirbay sergio gibiyse gene iyi bence. Gecen sezon deprem arasina kadar cok iyidi sergio. Sergionun yerlisi diye dusunursek elimiz cok rahatlayacak y sinirinda

Oyle gozukuyor bugun biri videoda paylasmisti Aras sanirim, gecen sezondan Demirbay ozeti diyelim.. Bir nevi Oliviera'yi izledim ancak gercekteden bir tik hizlisi, adam eksilteni ama kalani ayni top kayiplari, topu ayagindan yer yer gec cikarma falan :) Vurus teknigi fena degil aslinda Mertens tipi uzak koseye, Oliviera daha fuleli mesela. Neyse, baya ikamesi, yerlisi, biraz genci sanirim 1-2 yas fark var... Bakalim.

Günay ciddi maç sayılarına ulaşacaktır. Birçok ortalama ve alt maçlarda yerli konusunda çözümü buradan bulacağımızı düşünüyorum.

Muslera da kusura bakmasın iç sahadaki pendik maçında antep maçında oynamasın triplenmesin.

O takımları yenmek için sol bekte angelino mu veya kanatlardan biri yabancı mo olması gerekiyor yoksa kaleci muslera mı? Bence iyi kadro kaleciye iş bırakmaz. Geçen sezon kaleye şut atılmadı bazı maçlar

muslera sadece çok zayıf iç saha rakiplerine karşı rotasyona girer.

hiçbir deplasmanda muslera yedek beklemez.

Bence biz 8 numara transferinde ağustos sonunu bekleyeceğiz fırsat transferi çıkarsa diye. Şuan kadroyu kısmen tamamladık.

Bu takıma iki tane adam gibi orta saha alınmazsa intahar olur.ne zanioloua kalır ne zahasi.hicbir şekilde adam gibi verim alamayiz.
Takım kötü olursa nelsonunda göze batar boeyide..inşallah böyle bir hata yapılmaz.
Demirbayin oliden bir gram farkı yok.
Güvenc kalede denenmeli.

Bence biz 8 numara transferinde ağustos sonunu bekleyeceğiz fırsat transferi çıkarsa diye. Şuan kadroyu kısmen tamamladık.
Keremle kadro mu tamamladık.

kafayı mı yediniz siz lan, kurulan kadroda 8 numara gerçekten keremi mi oynatacağımızı sanıyorsunuz :d

Günay iyiyse muslerayı kessin. Ligde kadro kalitesi ile musleraya pek ihtiyaç yok gibi. Yerli kaleci inanılmaz rahatlık sağlar.

Torreira 3. turda o zaman ilk macta belki 30-45 dakika oynar, ikinci macta ilk 11 de olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt