Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.433
- 101.637
- 5.238
Nelsson derimDiyelim ki birinden çıkacaksın mecburen hemen hemen büyük çoğunluk Zaniolo derdi 30+ bir bedele sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson derimDiyelim ki birinden çıkacaksın mecburen hemen hemen büyük çoğunluk Zaniolo derdi 30+ bir bedele sanırım.
Zanioloya 30+ versinler Nelssona 20+ versinler hemen baybayDiyelim ki birinden çıkacaksın mecburen hemen hemen büyük çoğunluk Zaniolo derdi 30+ bir bedele sanırım.
Diyelim ki birinden çıkacaksın mecburen hemen hemen büyük çoğunluk Zaniolo derdi 30+ bir bedele sanırım.
Ben Nelsson derim. Sahada kaliteyi düşürmeden stabil 3 yerliyi anca Nelsson-Merih değişikliğiyle sağlayabiliriz.
Ben Nelsson derim. Sahada kaliteyi düşürmeden stabil 3 yerliyi anca Nelsson-Merih değişikliğiyle sağlayabiliriz.
Merih gelmiyor turkiyeye gelirse de sadece fener de oynarmış.Ben Nelsson derim. Sahada kaliteyi düşürmeden stabil 3 yerliyi anca Nelsson-Merih değişikliğiyle sağlayabiliriz.
beleş bi gol,önünde kalmıs.ayrıca kaliteli adam illaki katkı verecekTadic gol atmış arıza yaratacak bize bu sezon.
boş kaleye. çok belli etmeTadic gol atmış arıza yaratacak bize bu sezon.
bunu kim uyduruyor yav.Merih gelmiyor turkiyeye gelirse de sadece fener de oynarmış.