- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.905
- 5.488
Günay ve keremi bilmeyen kalmadı hazirandan beri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu
Transferler bir yana muhabbete bak. İspiyon eden de Emre Çolak.
İsminden dolayı kolpa sanılıyor ama içerden bilgi alıyor net belli.Bu florya kusu demirbay’i haziran da,günay’i ise temmuz’un ilk haftasi yazmis
Tutturdugu olmus yani
Şu şarkıdan da ali cabbardan da bıktım. Arabesk takılmayı ne kdar çok seviyoruz
bentactur gibi adamla gayri ciddi konuşulmamalı hatta 30 milyon euro falandır en az değeri ki kiralayacaklarını da sanmıyorum hiç konuşulmamalı bu yüzdenBenim günahım yok, duydum ama ciddi bir şey mi değil mi bilmiyorum.
Kendi takımında devam etsin o zamanRomano da yazmisti, Merih wants only a top club as next step falan biseyler diyodu
Ankara kuşu vardi bir ara seçim zamani aldilar iceri kuzenidir belkiBir kolpaci hesabı neden bu kadar kaale aldınız ki adamın ismi bile ben kolpaciyim diye bağırıyor. Florya kuşu diye bir hesap ne kadar güvenilir olabilir.
Satılmaları plan dahilinde değildir lakin gelir Newcastle verir 30-35'i alır yada Ajax gelir verir 20+5 kolay bonus alır gibi. Bu paralar gelince zaten yerlerine düşünülen isimler de alınır aynı hafta içinde.zanionun satılması gibi bi plan olsa nie imza törenine çıksın ki
TM profiline bakıp 40 milyona satılır demiş demek. puhahkarakullukçunun dediği ismi geçmeyen bu mu acaba ?
Herkesin bildiğini nöbete yazıyorum, hayırdır?
Burhan Can yazmış 11 dakika önce KAP birazdan diye ona da yazsana mesela?
Düzenli oynarsa kral'dan çok atarsa valla şaşırmam.vallahi bakambu makine gibi
yarın en az 3 tane atar
o kadar da etmez 40 milyon sanmıyorumTM profiline bakıp 40 milyona satılır demiş demek. puhah
Kendi takımında devam etsin o zaman
Arada 8 cm var. Çok fark etmiyor.?