Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.268
- 49.149
- 2.968
Uçak mı var yoksa üstatNe Ndombele Ne Bentancur gelecek. İçiniz rahat olsun 2 tane muhteşem transfer gelecek. Biri CL için bekliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uçak mı var yoksa üstatNe Ndombele Ne Bentancur gelecek. İçiniz rahat olsun 2 tane muhteşem transfer gelecek. Biri CL için bekliyor.
Kolpaya inanma, kolpasız da kalma.Kim bu herif yav kolpa dir
N'dombele ile ilgili net bir bilgi var mı? açıkçası adı çıkanlar arasında beni en çok heyecanlandıran isimYemdir, yem.![]()
Uçak mı var yoksa üstat
FredN dombele mi iyi Fred mi aydınlatın lütfen.
Tek ihtimal o ama bir donemde çin furyasi vardi bitti hemen buda bitebiliranca araplara satabiliriz
Eti prowse westhama gitmis
ikisini birden nasıl oynatacaz şimdiNdombele de Fred de gelmeyecek, kadrolardan silin arkadaşlar.
Eti prowse westhama gitmis
Oyuncu satisi icin borcu kapatmayi bile dusunuyor olabilirizGelen bonservisin yarısının bankalar birliği zırvasına gideceği dışında bir problem yok.
Duyum mu aldin reisNe Ndombele Ne Bentancur gelecek. İçiniz rahat olsun 2 tane muhteşem transfer gelecek. Biri CL için bekliyor.
10 alıyormuşNdombili’yi yıllık 2.5’a falan bağlarız. Marsilya’da Napoli’de ne kadar vermişler ki bizden 5.5 istiyor.
N dombele mi iyi Fred mi aydınlatın lütfen.
Ya ben videoyu dinlemeden attım buraya,editledim zaten.skysportta 1 saat once anlaştı haberi vardi.tuhaf olmusWest Ham wadgeçti yazıyor yaw
rakibimiz zalgirisludo-olimpia maçını nereden izleyebiliriz beyler
rakip analizi yapacağım
Aouar ile Lyon döneminde oynayan Ndombele değil ama bu lige yine fazla. Net bir şey yok bende, son ana kadar Gravenberch kovalanacak.N'dombele ile ilgili net bir bilgi var mı? açıkçası adı çıkanlar arasında beni en çok heyecanlandıran isim