- 6 Eylül 2014
- 93.660
- 64.452
- 4.608
Ciddi olalimfacebooka bak dede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi olalimfacebooka bak dede
bana lazım.Emrah'ın çaprazları verelim olmuyo mu öyle
aynen görünen oBentancur ne zaman geçirmiş çapraz bağ sakatlığını
Eylülde mi dönecekti
Hocam Exxen’den baska secenek var mi CL/AL/KL icin? Spiker fark etmez.todtv'de süper lig(tüm maçlar) premier lig bundesliga fransa ligi vs kampanya yapmışlar 129 tl aylık 1548 tl yıllık ilgilenenlere duyurulur bana güzel geldi kaptım
şaşıracak birşey yok iki denk takım mücadelesi
resmi olarak yok onun dışında iptv falanHocam Exxen’den baska secenek var mi CL/AL/KL icin? Spiker fark etmez.
Eylül başı gözüküyor da nasıl döner kamp yemeden kaç ay sonra tam randımanlı oynamaya başlar meçhul...Bentancur ne zaman geçirmiş çapraz bağ sakatlığını
Eylülde mi dönecekti
Ne zaman geçirmiş?Eylül başı gözüküyor da nasıl döner kamp yemeden kaç ay sonra tam randımanlı oynamaya başlar meçhul...
Sky Sport, BT Sport gibi kanallar online verse keske. Acun’a para gitmesin.resmi olarak yok onun dışında iptv falan
Tottenham’da çok fazla oyuncu var, kelepire düşerler zamanla muhtemelen.
Kimseyi elden çıkaramamışlar.
Lido Bulgar takımı, bir Cl Al yaptı ismi duyuldu biraz o kadarLudo alir düsünmüstüm
Yok size Ceko geldiIcardi yi aldık mı
Onu görmedim transfermsrk ta öngörülen geri dönüş tarihini gördüm sadece..Ne zaman geçirmiş?
transferin son 1,2 haftası Erden Timur yüzleri yine güldürecektirTottenham’da çok fazla oyuncu var, kelepire düşerler zamanla muhtemelen.
Kimseyi elden çıkaramamışlar.