Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.795
- 18.890
- 1.188
Demirbayin Türkcesi tam almanci aksani (benim gibi)

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Biz Şampiyonlar yolundan giriyoz çünkü bu sene, rakibimiz de küçük liglerin şampiyonları oluyor haliyle. 2.olup playoff a gidince Portekiz vs gibi liglerin şampiyon olamayan takımları geliyodu.
H A R İ K AÖn elemeler 2'ye ayrılıyor biz şampiyon takımlar üzerinden gidiyoruz diğer şekilde CL ön elemelerine kalanlara büyük takımlar denk gelebiliyor.
bunlar bizi salon adamı zannettiler Haluk reyizzHaluk Yürekli: “Bizim kimseye eyvallahımız yok, kimseden bir teşekkür ve tebrik de beklemiyoruz. Biz burayı isim çöplüğüne çevirmedik. 150 tane isim söyleyip sonra biz zaten söylemiştik demedik. ”
10 gündür yatan herifi ne yapcaz yav. Araplara gidecekErden abi fred 10 gundur evinde hapsolmuş.1 milyon fazla ver bitsin şu is
Tamam en cok siz biliyorsunuzHaluk Yürekli: “Bizim kimseye eyvallahımız yok, kimseden bir teşekkür ve tebrik de beklemiyoruz. Biz burayı isim çöplüğüne çevirmedik. 150 tane isim söyleyip sonra biz zaten söylemiştik demedik. ”
No10 gündür yatan herifi ne yapcaz yav. Araplara gidecek
Sadece 1i yerli statüsünde.kerem yerli statüsünde oynayacakmis, mesut özil'de oldugu gibi. yani yusuf demir de oynayabilir ayni anda (aspor)
neden? şimdi bu konuların sırası değil demiş. haklı.Basın mensuplarına onları konuşuruz beyler diye bi tabiri var hoşlanmadım tavırlarından
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorumkerem çok yararlı olacak.
oyun görüşü çok iyi. hep doğru kararı veriyor. fiziksel olarak bitik degilse paredes'den iyi transfer.
Dübüa reisin gönderilecegini sanmiyorum reis. Alabilecegimiz yerli sag bek yok.Kılınç
Dubois
Midstjö
Yusuf
Fırsat transferi oluşursa Morutan
Plase Sergio ve Yunus