- 18 Mayıs 2011
- 53.152
- 57.044
- 4.613
eskiden bende fenerliydim ama artik değilim diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eskiden bende fenerliydim ama artik değilim diyor
Fenerliydim ama oda ailesinden dolayi ama artik öyle degil diyorBen değilim diyor demi herhalde
Zorthan ne diyor la burda
Fenerliydim ama oda ailesinden dolayi ama artik öyle degil diyor
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
artik degilim, ama en sevdigim takimdi diyor, haiiiiiinBen değilim diyor demi herhalde
Düşük bütçeli İlkay çözdük sakin olalım Mert Müldürle oynayacaklar düşünsünKaldırın bari şu yabancı sınırını bu ne lan
bayram varken kabak lüzumsuz leş gibi oynuyor zatenNelsson kalsa da bir stoper daha gelecek diyorlar. Yabancı olması mümkün görünmüyor. Ozan Kabak düşünülüyor olabilir.
dogrudur bilemicem.bu yaz izlediğim kadarıyla daha olgun görünüyor. etrafındaki isimler onu daha da yukarı çekebilir
Kaan ve Emin var. Olursa tecrübeli bi yabancı olur. Dubois ile değiştirirler heralde.Nelsson kalsa da bir stoper daha gelecek diyorlar. Yabancı olması mümkün görünmüyor. Ozan Kabak düşünülüyor olabilir.
Rashicanın sağ Zahanın sol kanat olması dışında bir sıkıntı yokBu rasicha takintisini cozemedim dumduz bir oyuncu neymis savunmaya katkisi varmis
Yerine zaha oynucak premier ligte bile en cok ikili mucadele kazanan adamlardan biri hadi bunu gectim
driplingte asiste basarili pasta hepsinde nerdeyse ilk 10 da olan bir oyuncu bazilarinda ilk 5 te
Boyle efektif bir adam zaten sana isi bitirir macin fisini ceker savunmaya yardim etse nolur etmese nolur ki
bence rasicha kadarda yardim eder
Cl vizyonunda her oyuncu kopek gibi kosarda basarda orasi vitrin kerem zaten savunma yardimi var zahaninda var toreria yanina bir fisek aldikmi yeterli
Dumduz 26 yasina gelmis bir oyuncuya neden 7 8 milyon vereyim onunde de zaha olacak muhtemelen yedek kalacak duygusalligi birakmak lazim rasicha gereksiz transfer 8 numaraya vermek lazim o parayi
Zorthan ne diyor la burda
bencede çok doğru feghouli gibi düşüşe geçer gibi geliyor banada rashicaBu rasicha takintisini cozemedim dumduz bir oyuncu neymis savunmaya katkisi varmis
Yerine zaha oynucak premier ligte bile en cok ikili mucadele kazanan adamlardan biri hadi bunu gectim
driplingte asiste basarili pasta hepsinde nerdeyse ilk 10 da olan bir oyuncu bazilarinda ilk 5 te
Boyle efektif bir adam zaten sana isi bitirir macin fisini ceker savunmaya yardim etse nolur etmese nolur ki
bence rasicha kadarda yardim eder
Cl vizyonunda her oyuncu kopek gibi kosarda basarda orasi vitrin kerem zaten savunma yardimi var zahaninda var toreria yanina bir fisek aldikmi yeterli
Dumduz 26 yasina gelmis bir oyuncuya neden 7 8 milyon vereyim onunde de zaha olacak muhtemelen yedek kalacak duygusalligi birakmak lazim rasicha gereksiz transfer 8 numaraya vermek lazim o parayi