Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rasicha takintisini cozemedim dumduz bir oyuncu neymis savunmaya katkisi varmis

Yerine zaha oynucak premier ligte bile en cok ikili mucadele kazanan adamlardan biri hadi bunu gectim
driplingte asiste basarili pasta hepsinde nerdeyse ilk 10 da olan bir oyuncu bazilarinda ilk 5 te

Boyle efektif bir adam zaten sana isi bitirir macin fisini ceker savunmaya yardim etse nolur etmese nolur ki
bence rasicha kadarda yardim eder
Cl vizyonunda her oyuncu kopek gibi kosarda basarda orasi vitrin kerem zaten savunma yardimi var zahaninda var toreria yanina bir fisek aldikmi yeterli

Dumduz 26 yasina gelmis bir oyuncuya neden 7 8 milyon vereyim onunde de zaha olacak muhtemelen yedek kalacak duygusalligi birakmak lazim rasicha gereksiz transfer 8 numaraya vermek lazim o parayi
YAV
HE
HE

Bu rasicha takintisini cozemedim dumduz bir oyuncu neymis savunmaya katkisi varmis

Yerine zaha oynucak premier ligte bile en cok ikili mucadele kazanan adamlardan biri hadi bunu gectim
driplingte asiste basarili pasta hepsinde nerdeyse ilk 10 da olan bir oyuncu bazilarinda ilk 5 te

Boyle efektif bir adam zaten sana isi bitirir macin fisini ceker savunmaya yardim etse nolur etmese nolur ki
bence rasicha kadarda yardim eder
Cl vizyonunda her oyuncu kopek gibi kosarda basarda orasi vitrin kerem zaten savunma yardimi var zahaninda var toreria yanina bir fisek aldikmi yeterli

Dumduz 26 yasina gelmis bir oyuncuya neden 7 8 milyon vereyim onunde de zaha olacak muhtemelen yedek kalacak duygusalligi birakmak lazim rasicha gereksiz transfer 8 numaraya vermek lazim o parayi
Zaniolo satılmazsa katılıyorum ama satılırsa rachica kesin gelmeli

Cocuklugunda fenerliymis

Bunu sorun edecek degilim ama daha ilk aciklamasinfa cocukluk hayalimdi demesi tabiki sacma

GENEL AF
20230802_001529.webp

Orhan Uluca baya gömmüştü Kerem’i. Göreceğiz bakalım haklı çıkacak mı. Baya düşüşte vs demişti. Belki de ödenen rekor bonservisin altında ezildi bilmiyorum. Umarım yanılır.

raşitsa geçen sene bizde oynamıyor muydu? orda da mı izlenmiyor?

Kerem'e mininum 3 frikik golü yazıyorum kornerden de 4 5 tane attırir minimum çok iyi kesiyor icardi bayram edecek bu sezon çok iyi asistciler geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt