Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N'dombele'nin 5.5 milyon euro net maaş aldığı nerede yazıyor? Eğer öyleyse transferi mümkün değil. 2 yıl daha kontratı var.

11 milyon euro garanti kontratı bırakıp 3-4 milyon euroya gelmez

N'dombele'nin 5.5 milyon euro net maaş aldığı nerede yazıyor? Eğer öyleyse transferi mümkün değil. 2 yıl daha kontratı var.

Tanguy Ndombele (Footballer - Tottenham Hotspur - United Kingdom) earns a salary of $13,370,612.00 per year.

Oyuncu göndermekte başarısız bir yönetim var malesef. Elle tutulur bir satış yapılamadı.

Highest-paid players at Tottenham Hotspur
  • Harry Kane - £200,000 per week.
  • Tanguy Ndombele - £200,000 per week.
  • Son Heung-min - £192,000 per week.
  • Ivan Perisic - £178,000 per week.
  • James Maddison - £170,000 a week.
  • Cristian Romero - £165,000 per week.
  • Dejan Kulusevski - £110,000 per week.

Ndombele kardeş bizden uzak dursun.Alacağım adam Barella,Casemiro falan değilse bi orta sahaya yıllık 5.5 falan vermem o neyin maaşıymış öyle
O maaşları 8 numaraya bağlayacaksak çok net birisi olmalı. Bu dombilinin ne olacağı belli değil, gerçi yaşı daha 26 ama yine de ben de uzak durulması tarafındayım.

Yönetim bir bölgenin değil her bölgenin iyi olması gerekir diye ona göre transferler yapıyor. İlk defa bir tarafı aksamayan bir kadro göreceğiz.

Highest-paid players at Tottenham Hotspur
  • Harry Kane - £200,000 per week.
  • Tanguy Ndombele - £200,000 per week.
  • Son Heung-min - £192,000 per week.
  • Ivan Perisic - £178,000 per week.
  • James Maddison - £170,000 a week.
  • Cristian Romero - £165,000 per week.
  • Dejan Kulusevski - £110,000 per week.
N'dombele'nin Kane ile aynı parayı kazanması ibretlik. Bu şartlarda kiralık dışında Avrupa'dan kimse alamaz bunu

Ndombele kira+opsiyon, sezon sonu 1 yil kontrati kalacak belki istedimiz rakamlara baglariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt