- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmamalıİlle de 8 no alınacaksa bu isim thiago tarzı olmalı
Renktaş sakin ol yav.Surekli yazdim yazmaya da devam edecegim
Samsun baskani olacak zat Ali Koc'un kopegi karaktersiz herifin teki
Her firsatta kulubumuze saldiran serefsiz namussuz bir insan
Mesele sadece Bakambu meselesi degil taa 2 yil once bize saldirmisti bu it.
Oyun tarzını kastettimolmamalı
Su football archive sayfasi müthis yav. Gecen bizim UEFA finalini de paylasmislar, oturup bir solukta izledim.
Yilliksa cok iyi.Sadece şu maç için 200 lira D Smart Go’ya verdim. Taksit bile yapılmıyor.
Kulübün de maç yayın izni verirken taraftarı düşünmesi gerekiyor. Gerekirse tek platformda yayınlansın biz de her yere para ödemeyelim
Ya A kalite de, lemina gibi bir isim de gelirse.Bu arada bizimkiler dönemin sonuna doğru A kalite isimlerden Lemina gibi bir isme dönerse şaşırmam Kerem geldiği için 8’noya
Dengesiz oldugu kesin de ulke futbolunda ona alistikRenktaş sakin ol yav.
Ali koçla bağlantısı yok herifin hatta Ali’yi cebinde taşır klasman farkı var ikisi arasında.
Çok takıntılı herifin teki kazara danışmanları denk gelir başına iş alırsın.
Herif 6 ay önce taraftara siz kim köpeksiniz getirdi olayı, herkese aynı anlayacağın.
Gün geliyor ben aldım sana ne modunda gün geliyor satarım sizle mi uğraşacağım 50 milyon getirin diyor, gün geliyor kendi oyuncusu için demeç veriyor sana o kadar para verdik sakatsın siye atarlanıyor.
+Yanılmıyorsam bizim kulüp üyesiydi.
Para ve güç biraz bozmuş gibi.
Bugün Fenerbahçe’nin hatası da o, iyi bir takım kurduklarını zannettiler ama sonra herkes hakemden şikayet eder hale geldi. Bundan büyük zarar görenler oldu en çok zarar görenlerden biri de Fenerbahçe. Ali Koç çok düzgün bir başkan, temiz bir iş adamı ama futbol maalesef göründüğü gibi temiz ve kolay değil. Ali Koç gibi, benim gibi birkaç başkan bir araya gelirse, futbolda temiz eller operasyonu başlarsa önümüzdeki 3-5 yılda Türk futbolunda büyük bir sıçrama olabilir.
O zaman Kerem gelmezdiYa A kalite de, lemina gibi bir isim de gelirse.
İyi de maç dışında bir daha girmeyeceğim bir platform.Yilliksa cok iyi.
Madem parasini odedin, girip bakarsin sana uygun bir seyler var mi diye. Ara sira izlersin, renktas.İyi de maç dışında bir daha girmeyeceğim bir platform.
Bir de benim gibi işsiz güçsüz biri için 200 lira da gayet değerli.
Yasaklı kaynak listemiz mevcut. Özelikle yağız denen şahsın twetleri, bir başka twetin altına alıntı dahi olsa, paylaşılması yasaklandi.Garibime giden yasaklı kelime bayağıdır kullanilmiyor. En son kolpa kemal kullanmıştı herhalde
Oliviera mitzo yerine gelecekler.defansif topçulara ihtiyaç varO zaman Kerem gelmezdi
dele alli çok iyi transferpepe çok iyi transfer