Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Surekli yazdim yazmaya da devam edecegim

Samsun baskani olacak zat Ali Koc'un kopegi karaktersiz herifin teki

Her firsatta kulubumuze saldiran serefsiz namussuz bir insan

Mesele sadece Bakambu meselesi degil taa 2 yil once bize saldirmisti bu it.
Renktaş sakin ol yav.
Ali koçla bağlantısı yok herifin hatta Ali’yi cebinde taşır klasman farkı var ikisi arasında.
Çok takıntılı herifin teki kazara danışmanları denk gelir başına iş alırsın.
Herif 6 ay önce taraftara siz kim köpeksiniz getirdi olayı, herkese aynı anlayacağın.
Gün geliyor ben aldım sana ne modunda gün geliyor satarım sizle mi uğraşacağım 50 milyon getirin diyor, gün geliyor kendi oyuncusu için demeç veriyor sana o kadar para verdik sakatsın siye atarlanıyor.
+Yanılmıyorsam bizim kulüp üyesiydi.
Para ve güç biraz bozmuş gibi.

Renktaş sakin ol yav.
Ali koçla bağlantısı yok herifin hatta Ali’yi cebinde taşır klasman farkı var ikisi arasında.
Çok takıntılı herifin teki kazara danışmanları denk gelir başına iş alırsın.
Herif 6 ay önce taraftara siz kim köpeksiniz getirdi olayı, herkese aynı anlayacağın.
Gün geliyor ben aldım sana ne modunda gün geliyor satarım sizle mi uğraşacağım 50 milyon getirin diyor, gün geliyor kendi oyuncusu için demeç veriyor sana o kadar para verdik sakatsın siye atarlanıyor.
+Yanılmıyorsam bizim kulüp üyesiydi.
Para ve güç biraz bozmuş gibi.
Dengesiz oldugu kesin de ulke futbolunda ona alistik

Fakat bu herif net sekilde bize sallayan biri. Alttaki demeci verdigi donem Ali'nin 2020-21 sezonu ortasinda hakem yangini yaptigi donemdi:
Bugün Fenerbahçe’nin hatası da o, iyi bir takım kurduklarını zannettiler ama sonra herkes hakemden şikayet eder hale geldi. Bundan büyük zarar görenler oldu en çok zarar görenlerden biri de Fenerbahçe. Ali Koç çok düzgün bir başkan, temiz bir iş adamı ama futbol maalesef göründüğü gibi temiz ve kolay değil. Ali Koç gibi, benim gibi birkaç başkan bir araya gelirse, futbolda temiz eller operasyonu başlarsa önümüzdeki 3-5 yılda Türk futbolunda büyük bir sıçrama olabilir.

Benzer sekilde playoff'ta kaybedince Soylu'nun takimi gibi laflar edip sonrasinda geri vites yapmisti. Buradan bakabilirsin: Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan tepki: "Süleyman Soylu'nun oğlu dediler" Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Süleyman Soylu açıklaması: Yanlış anlaşıldım!

Ayni donem bize siyasetin takimi saldirilari yapilmaktaydi

Ali Koc fanligi da cok net ortada. Asagidaki demeclerde gorebilirsin

Bu herif ne zaman ki bizim kiymetli kulubumuze dil uzatmayi, dolandirici ve sikeci imasini birakir ben de o zaman kendisi hakkinda saygili yazarim

İyi de maç dışında bir daha girmeyeceğim bir platform.
Bir de benim gibi işsiz güçsüz biri için 200 lira da gayet değerli.
Madem parasini odedin, girip bakarsin sana uygun bir seyler var mi diye. Ara sira izlersin, renktas.

Ekonomik durumun farkli tabii, ben genel anlamda cok iyi dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt