Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1690984824294.webp

okan hocayı hafife almıyoruz o mesajda bejekenin tek avantajı bejekenin sahip olduğu tek artı yönü tecrübeli olan hocaları dedik
Hocanın form durumu yeniliğe açık olması bence tecrübe den daha önemli yoksa Fatih Terim efsanemiz her zaman hayır diyemiyecegim bir hocamiz ama yenilik kaçınılmaz Avrupa da başarı gerekiyor çünkü.

Okan hocamı fazla hafife alıyorsunuz
Şenol iyi hoca. Bence Okandan daha iyi. Fersah fersah daha iyi degil elbet, ama tecrubesiyle ve mac içinde degisiklikeriyle daha iyi

Okan hoca ego yonetme konusunda Senoldan daha iyi lakin. Senol mesela Ikardiden bu kadar verim alir miydi, muamma. Okan Saissle kavgali olmazdı b ihtimalle

bjk pekte alamayacagı isimlere yöneliyo.grayi de istemişlerdi.pepe de bjkyi falan begenmez,lille falan yapar

Zaha forvet arkasında mertensin yerinde oynayacak kerem solda . Top bize geçtiğinde Zaha sola kayacak kerem ortaya topsuz zamanda geriye kanattan kerem koşacak zaha ortada kalacak . Bi incelemede gördüm mantıklı geldi. Zahayı geri koşturursan verim düşer.
Ben de bu mantıkla düşünmüştüm aslında. Keremi yarı kanat yarı ortasaha gibi konumlandırıp Sneijder vari bir rolde oynatabilir miyiz acaba.

Ben de bu mantıkla düşünmüştüm aslında. Keremi yarı kanat yarı ortasaha gibi konumlandırıp Sneijder vari bir rolde oynatabilir miyiz acaba.
Onu Zaha yapacak Kerem topsuz durumda kanata gelecek çünkü geçen sene kerem top bizdeyken hep ortaya kayıyordu mertens sola şimdi zaha ile yapacaklar.

Şenol iyi hoca. Bence Okandan daha iyi. Fersah fersah daha iyi degil elbet, ama tecrubesiyle ve mac içinde degisiklikeriyle daha iyi

Okan hoca ego yonetme konusunda Senoldan daha iyi lakin. Senol mesela Ikardiden bu kadar verim alir miydi, muamma. Okan Saissle kavgali olmazdı b ihtimalle
Şenol kötü bir insan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt