Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer gazıyla çok havalandık, bu kadar transfer takım kimyasını bozabilir.

Küçümsediğimiz bjk ve fb bizden daha iyi top oynuyorlar.
telekom.gif

Onu Zaha yapacak Kerem topsuz durumda kanata gelecek çünkü geçen sene kerem top bizdeyken hep ortaya kayıyordu mertens sola şimdi zaha ile yapacaklar.
Mertens bi tık daha geride kalıp beki çizgiye yolluyordu. Bu sefer sanki geride kalacak olanın Kerem olması gerekiyor gibi. Zaha-Kerem-Angelino üçgenlerinin nasıl oluşacağını da merak ediyorum açıkçası.

Transfer gazıyla çok havalandık, bu kadar transfer takım kimyasını bozabilir.

Küçümsediğimiz bjk ve fb bizden daha iyi top oynuyorlar.
Kimseyi küçümsenmiyor ayrıca geçen sene de senin gibi düşünenler çok vardı fb iyi top oynuyor biz oynamıyorduk. Mesela nasıl anladın bizden iyi oynadıklarını ? Profesyonel bile olmayan neredeyse ligten gelen takımla yaptığı maçtan mı ?

Mertens bi tık daha geride kalıp beki çizgiye yolluyordu. Bu sefer sanki geride kalacak olanın Kerem olması gerekiyor gibi. Zaha-Kerem-Angelino üçgenlerinin nasıl oluşacağını da merak ediyorum açıkçası.
Okan hocanın kafasında kesinlikle birşeyler var sırf çalım olsun diye alınan oyuncu değil Zaha bence var bildikleri kesin. Bakalım yaşayıp görelim.

Felix geliyor ve Icardi'nin saha ici direktifleriyle ve yonlendirmesiyle ucacagini hissediyorum.

sıkıntıdan astana zagreb maçını izliyorum livakoviç kovamıymış bakalım

Zaniolo.. Zaha.. Kerem
.............. İcardi..........

Cengiz.. Tadic.. Kent
..............Dzeko........

Pepe....Gedson....Rebic
...........Aboubakar........

Aynı anda maç kadrosunda 1, geniş kadroda mavi pasaport + Türki cumhuriyetleri olmak üzere 2 olabiliyor.
+keremin eğer Türkiye cumhuriyeti vatandaşlığı varsa Türk sayılıyor.
Pasaporttan ziyade Milli Takım uygunluğuna bakılıyor artık. 2015'den sonra yabancı milli takım seçenler de bizim için uygunluğunu kaybediyorlar. Kerem +1'e giriyor her türlü.

spacede bir fbli dedi ki; '' geçen sene gs yaşlı bu kadro ile tek kulvarda bile zorlandı, bu sene bu yaşlı kadro ile CL maçları varken patates olur bizim rakibimiz bjk olur'' vb dedi.

BİLGİ

1-fb de perşembe akşamları konferans liginde maç yapıcak
2-fbnin yaş ort 26,1, bizim 26,0
3- dzeko 37, tadic 34 yaşında

yahu bir insan neden düşünmeden araştırmadan yorum yapar:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt