Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cl katılımı sonrası gelmezse ban bekliyorumFener de istiyor, ŞL katılımı bekliyor dedikleri adam da Ndombele.
Öyle bir aksiyon alırsan benSami’ye de saplasam mı ne dersin
O ne la? Zaten cumle alem biliyor bu ismi. Ne bu gizem hahahaFener de istiyor, ŞL katılımı bekliyor dedikleri adam da Ndombele.
Hayret. Bu Gs dusmani böyle olumlu yorumlar yapmazdi
Oyuncu degil anadolu oyuncusu . Halbuki foruma biraz kulak vermiyorlarFransa'da binlerce yetenekli topçu varken yunusu istemek bu nasıl bir yokluktur bordo

Şampiyonlar ligini bekliyormus birde hıyar. Gelde yardım et ulan ozaman derler adama. Playofa orta sahasiz cikacagiz. Fred gelsin olsun bitsinŞampiyonlar ligine gelelim de el dombili gelsin. Bu taraftar onu da tedavi eder
Hayret. Bu Gs dusmani böyle olumlu yorumlar yapmazdi
Yav orta sahaya adam almadan şampiyonlar ligi mi oynayacanKerem geldi miço gidebilir . Sergio gitmedi ben transfer beklemiyorum rashica dışında
Helal moruk! Şahsımı dumura uğratan bir postŞampiyonlar ligini bekliyormus birde hıyar. Gelde yardım et ulan ozaman derler adama. Playofa orta sahasiz cikacagiz. Fred gelsin olsun bitsin
Hem de kol gibi bonservisli renktaşndombele de bonservisli mi
Hem de kol gibi bonservisli renktaş
Gelecek hazıra konacak dombili. Yallah arabistanaHelal moruk! Şahsımı dumura uğratan bir post