Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünkü kadro diğer turu zor geçer

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın set hücumlarında son hareketi yapamadığı, haziran ayından beri bas bas bağırdığım şeklinde yine ortaya çıktı.

Allah akıl fikir versin ya, 30 maç yapmış takıma bir de Torreirasız yenelim deniyordu. Yendik de böyle yendik anca.

Gerçekten anlamıyorum 11'de Bakambu isteniyor son 15 dakika girdiği halde yürüyecek hali yok hoca suçlanıyor neden Bakambu'yu 11'e yazmıyor diye Angelino'ya tonla laf söyleniyor gerçekten anlayamıyorum. Böyle 1 maçla herkesi asıp keseceksek transfer yapmayalım.

Gerçekten anlamıyorum 11'de Bakambu isteniyor son 15 dakika girdiği halde yürüyecek hali yok hoca suçlanıyor neden Bakambu'yu 11'e yazmıyor diye Angelino'ya tonla laf söyleniyor gerçekten anlayamıyorum. Böyle 1 maçla herkesi asıp keseceksek transfer yapmayalım.
Antrenmanda topuk pası verdi diye herkes bakambu istiyor, futbol bu kadar onlar için

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Büyük ihtimalle sezon içerisinde Kerem demirbayi baya görürüz oyunda.
X
Torreira kerem olacak gibi orta saha.

Dubois Mitşö Yunus Yusuf Morutan out

Zaniolo kesinlikle kalmalı

Rashica in
Hayvan gibi bir orta saha in
En azından ligde sırıtmayacak kadar iyi yedek bir orta saha in

He unutmuşum Oliveira out tabi ki de

son paslar barıs,kerem ve halille çok zor.bi de oliveira hic cekilmiyor formsuz ve hazır degilken.normaldir yasadıklarımız.yedek hepsi

yaw bir rahat olun Zaha Icardi idmana baslamis Torreira dönecek belki bir sonraki maca Kerem disinda bir 8 daha bile yetisebilir.

Ben en büyük sorunlardan biri de stoper bölgesi diyorum. Bu tandem avrupa da cok agir kalir Yani bir abdülkerim Coman eslesmesini düsünmek bile istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt