Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Mertens öyle bitik falan değil halen iş var bence bu sezon 10 golü bulur oda

fenerin bir oyuncusu adı bir takımla çıkıyor hop 2 gün içinde bonservisle satılıyor birtek samattadan zararları var biz neden satamıyoruz oyuncu. alırken herkes alıyor maksat satmakta

Angelino şu ana kadar ki maçlarda çok iyi değildi ama adam hazır değil henüz. Bir fizik kondisyonu otursun. Kaliteli takım arkadaşları gelsin. Öyle bakmak lazım.

Yol uzun. Lig, Türkiye kupası ve Avrupa maçları. Bu yüzden hızlı bir stoper ile 8 ve 10 numara da alsak iyi olur. Son olarakta Rashica.

Bu takıma kim alınırsa alınsın forumda begenilmez 1-2 maçla oyuncu yeterli ya da yetersiz yorumu yapılıyor.Zaniolo bitti Angelino elestirileri başlamış.Adam hucumcu bek defansif anlamda dört dörtlük değil zaten bu bilinerek alındı.

Torreira olmadan bu takımda hangi defansı yazarsanız yazın elestirirsiniz. Adam çogu açığı kapatıyor defansif manada. Hucum beki ile oynayacaksan yanına 1 defansif daha lazım hatta

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

angelino hazir olmayabilir lafim yok ona, bu adamdaki sorun top hic sürememesi, ve bu halde nasil futbolcu olmus sasirtici, adam 3 adim dribling yapamiyor ya, üstelik abdülkerimden yavas olmasidami hazir olmayisi?

Okan hocanın takımları hep yavaş başlar sezona geçen sene böyle oldu ondan önce başakşehirde de aynı şekilde.Bunu bile bile açtım maç topiğinin çoğunu okudum boş boş yangın yapılmış.Rakip kendi liginde sezonunun sonuna gelmiş fizik/kondisyon olarak top seviyelerinde bizim hücum bölgesinin %80i yedek oyunculardan,takımın en önemli direnç merkezi Torreira yok,henüz 2. resmi maç buna rağmen Angelino'ya çöp çekenler mi ararsın,Okan hocadan olmaz diyenler mi ararsın :d

orta sahanın ciddi dezavatajını yaşadık. tüm sezon toreiraya da güvenemeyiz. bu işin görüldüğü üzere sakatlığı var formsuzlugu var. o yüzden yanına yiyici bir adam daha almamız lazım. dün sırtlarını hep döndüler orta sahada.
oyun stilimiz önde baskı ve rakibi döndürmeme kolay çıkmalarını engelleme olduğu için çok mühim bir konu orayı sağlama almak. zira çıktılar mı sadece gerideki nellson ve abdülü görüyor rakip karsısında. angelino nunda çok hızlı ve fizikli biri olmadığını düşünürsek oradan çok yardırır rakipler.
nellson tarafı biraz daha güvenli bölge boey detayından dolayı.

rakibin ilerdeki zencisi biraz kaliteli bir şey olsa ahhlar vahhhları konusuyorduk suan
cl indeki rakipler acımaz ama gruplara kalırsak 2 defa gelip 2 sinide atarlar ondan sonra sabaha kadar ugras maçı çeviricem diye.

zaten kapanan savunmayı açamama gibi bir dezavantaj var.

genede sezon öncesi yüklenmenin yorgunluğu ++ yeni transferlerin daha kadroya katılmaması. katılsa bile onlarında uyumu için bir süreç var. bunları da değerlendirin elestiri yaparken
sezon uzun maraton her oyuncunun 1 maçta olsa katkısına ihtiyaç var.

geçen sene gomis'in sezon bası golleri, midsjö nün adana maçı golü gibi. onlar olmasa sampiyonlukta olmazdı. herkesin hazır beklemesi lazım. tr kupası, cl, lig derken baya geniş kadroya ihtiyacımız olacak.

korkum da su, yeni transfelerin formsuzlugundan dolayı kenara çekilirlerse küsmeleri. baska korkum yok sezonla alaklı saplayacağız allah'ın izniynen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt