Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kereme kim niye sponsor olsun yav

zaten bonservisi 3.5 olan adamın naaşı 2.75 mi olurdu ank baya art niyetli haber yapmıştı yönetim bana haber vermiyor diye
Almanyada ne kadar alıyordu Kerem

Bonservis konusunda süper rakam

Daha 2 sene evvel 30 küsur milyon eurolara transfer yapmış adam sonuçta

Ayrıca bu sene çoğu transferde devreye sponsorlar girdi

Kerem'e de olabilir

Niye rtaş Sergio öyle geldi de Kerem Leverkusende kaç para alıyormuş ona bakmak lazım
Keremin leverkusende kaç aldığına bakmak doğru değil zira kerem oraya gittiğinde 32 milyon euroya transfe olmuş gözde bir topçuydu şuan bir kaç yaş daha almış ve piyasası düşmüş bir topçu aynı maaşla sözleşmeyi leverkusen de başka takım da bidaha vermez yani

Evet açıklama bekliyoruz!

Aylardir 3.5m istiyorlar 1.5a düşürmeye calisiyoruz dediğin ve en son maliyet olarak aşağıdaki şekilde yazdığın topçunun maliyetleri az önce açıklandı. Söz sende @Melikşah Aydoğan

IMG-20230803-WA0002.webp

ya adam daha yeni gelmis, yanindaki topcularin ismini bile bilmiyordur, yerden yere vuruyorsunuz pes ya, özel hayatinizda nasil yasiyorsunuz acaba hayret ediyorum

yeni transferleri listeye yazdirabiliyoz mu artik?

Kerem leverkusen de net 2.6 alıyormuş. bu sponsorluk işini biraz abartmaya başladığımızı düşünüyorum, uefa araplara, amerikanlara acır ama bize acımaz. umarım başımıza iş açmayacak şekilde hesap kitap yapılıyordur :)

Screenshot_2023-08-03-09-47-16-185.webp

Evet açıklama bekliyoruz!

Aylardir 3.5m istiyorlar 1.5a düşürmeye calisiyoruz dediğin ve en son maliyet olarak aşağıdaki şekilde yazdığın topçunun maliyetleri az önce açıklandı. Söz sende @Melikşah Aydoğan

Ekli dosyayı görüntüle 213358
Terbiyesizlik yapma hiçbir yer 1.5 milyon euroya düşürmeye çalışıyoruz demedim, ilk teklifimiz bu rakamdı 3.5 istiyorlar dedim. En azından yakın maliyet tutturmuşum net şekilde biteceğini "Yeni solak orta saha oyuncumuza hoş geldin deyin" diyerek hangi tarihte paylaşmışım, onu niye söylemiyorsun, elalem 4.5+2 bonuslu dedi bonservise 2.5 milyon euro yıllık dedi, buna şükür, bizde yönetici değiliz, görüşmeleri sürdüren benmişim gibi davranmaktan vazgeç.

Icardi, karıya kıza çok düşkün. Bence Halil'i oynatalım, hem anadolu çocuğu.

Geçen sene ilk haftalar yangın yapılırken bu takım 10. Hafta gürül gürül top oynar demiştim. Bu senede aynı şeyi söylüyorum takımın 5 as oyuncusu yoktu dün aksam. Torreira-Icardi-Zaha-Zaniolo yeni gelecek 8. Oyunu falan övmek değil derdim ama dün gece ekstra kalastık gol vuruşlarında şanslı olsak çözülürdü rakip 2 yi bulamadığımız için hep konsantre kaldı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt