Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.876
- 15.353
- 2.433
Valla o sprintlerle 3/4 saate varır. Ne koştu dün herif yav.Oyewusu koşa koşa gidiyormuş Litvanya ya
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla o sprintlerle 3/4 saate varır. Ne koştu dün herif yav.Oyewusu koşa koşa gidiyormuş Litvanya ya
Sag forvet veya ikinci forvetZaniolo'lu kadro kurunca oyuncuyu hangi mevkiye yazarsınız? Ana mevkisi neresi sizce?
Sag kanat forvetZaniolo'lu kadro kurunca oyuncuyu hangi mevkiye yazarsınız? Ana mevkisi neresi sizce?
Raşitin yeri mi, İcardi'nin yanına ikinci forvet mi?Sag kanat forvet
Sol kanat Kerem-Zaha-Zaniolo forvet İcardi.Zaniolo'lu kadro kurunca oyuncuyu hangi mevkiye yazarsınız? Ana mevkisi neresi sizce?
Raşitin yeri forvet arkasinda tam verimli olacagini sanmiyorum. Çılgın attigi zamanlarda sag kanat forvetkendi sakatlamanmadan once.Raşitin yeri mi, İcardi'nin yanına ikinci forvet mi?
Yani 4-1-4-1 de Raşit'in yerine diyorsun.Sağ kanat Kerem-Zaha-Zaniolo forvet İcardi.
Raşitin yeri forvet arkasinda tam verimli olacagini sanmiyorum. Çılgın attigi zamanlarda sag kanat forvetkendi sakatlamanmadan once.
Sağ forvet.Zaniolo'lu kadro kurunca oyuncuyu hangi mevkiye yazarsınız? Ana mevkisi neresi sizce?
4-3-3 de en verimli olcagini düsünüyorum ama biz 4-2-3-1 den devam gibi orada da kanatta iyi isler yapacaktirFormasyon ne 4-4-2 mi?