Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Demirbay da ikili orta saha oynayamaz bana göre. Bize arkadami adamlari baskilicak rakibin hızlı çıkmasına engel olacak biri lazim. Kerem böyle biri değil
Torerea K.Demirbay Oliviera yaparsak orta saha olur.Yoksa Torerea K.Demirbay ve çift forvet olursa (Mertens-İcardi vb.) orta saha yol geçen hanı olur.Berkan bile iş yapar ikili orta sahada Demirbay, Oliviera yapmaz.Normalde 10 numara,zorlarsan 8.5 olur,8 olmaz!Oldurmaya çalışırsan da Boey, Torerea'dan birer tane daha lazım takıma.Ezcümle 10 numaraya gerek yok artık, sadece 8 alınsın yeter,Mitso giderse+1 8 daha lazım rotasyona.

Fofana stats olarak tam oturuyor gibi duruyor bizim beklentilerimize keşke olsa :)

Kerem Demirbay bazi arkadaslari yaniltir diye düsünüyorum

IMG_5967.webp

Ön tarafı ucl kalitesinde kuran bir adam ortasahayi konferans ayarında kurmaz o yüzden ön taraf kadar kaliteli oyuncu bekliyorum ortasahaya yani gravenberch için uğraşıyor bence

Oyewusu mu cok hizli bizim stoperler mi cok yavas onyekuru bilr bu hale sokamamisti bizim syoperleri

Yüksek ücretlere riskli bence dediğim gibi belki bir fırsat transferi olarak ücreti mukabilinde alınabilir.
Ben kiralıktan yanayım bu arada ndombele için opsiyonlu olarak.

Fotona direk gelsin mesela

Tete şu an istemem zaniolo giderse düşünebilir.

Orta sahaya direk hiç düşünmeden istediğim adamsa Grav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt