Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyevuusi hem hızlı hem kıvrak, dönerken daha 5 metre fark atıyor.Kim alırsa büyük iş yapar Anadolu 'da.Onyekuru yüzü dönük siprint atıyordu,bu oyuncu kıvraklığı ile sırtı dönük şekilde stoperin belini kırıyor.Ayrica sprinte kendi yarı sahasından başlıyor, kondisyon da çok iyi.Gözume çarpan eksik yönleri ise Kerem gibi top kontrolü zayıf, vuruş kalitesi yok (kaleye yakın kalırsa daha iyi olur,80 metre sprinten sonra kimse sağlıklı vuruş yapamaz).
Tam Konyasporluk oyuncu.

Kadroda kesin olacak yabancılar:
1- Muslera
2- Boey
3- Nelsson
4- Angelino
5- Torreira
6- 8 numara transferi
7- Zaha
8- Icardi
9- Bakambu
10- Rashica(%95 gelecek)

Gidebilir de kalabilir de durumu belli olmayanlar
11- Dubois
12- Oliveira
13- Mertens
14- Zaniolo
15- Midtsjö
16- Morutan

Zaniolo giderse Rashica alındığı durumda 10 numara mı transfer edilir yoksa kanat mı transfer edilir onu çözmek lazım.

Savas bittigi an Ukraynali ve Rus takimlarin UEFA ve onlardan oyunculari belese/kiralik kapan takimlari mahkemeye verebilirler mi?

Bu belese kiralik gitme isi adamlarin oyuncularinin degerini bildigin düsürdü. 1,5-2,5 senesi kalan adam o kadar kiralik gidiyor ve sonra ya belese kacma, yada baya düsük bonservisle gitme sansi oluyor.

Bunun yüzünden sonra sorun yaratma riski yokmudur?

bazi arkadaslar kerem demirbayi cok abartiyor. lig icin iyidir ama CL icin yetersiz biri. Cok buyuk beklentilere girmeyin

Tete mete ne yapmışta öyle büyük paralar istiyor geçiniz isteyen alsın
Bize takım oyuncusu lazım artık Okan hocada ısrarla Raşid diyor

Peki siz kimi tercih ederdiniz bonservisli rashica mi maaşı yüksek tete mi
Ben gençlere yüksek maaş vermeye karşıyım.

Tutmuş Rashica varken maceraya girmem. Zaniolo’nun gittiği senaryoda Tete’yi isterdim ama.

Fener almak için deliriyor ama maliyeti yüksek.

2 seneye Haji gibi yüksek bonservise satarlar doğru politika da ilerliyorlar.

Teteden bi 10 kağıt tazminat girer gibi bi de ukrayna takımı var karşıda Uefa hiç acımaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt