Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3964.webp

Evet birazda futbol!

Tete menajeri İstanbul da eğer gerçek ise iddialar zaha gibi hemen açıklarız. Yok aciklanmazsa kolpadir dikkate almayın. Fenerliler aldığımızı iddiia ediyor.

Şu olanlardan anladığım net zaniodan kurtulmak istiyoruz. Bence doğru karar. Piyasası varken satalım. Hayal dünyasında yaşamaya gerek yok. Sinan Yılmaz da vole de güzelce anlatmis. Zaniolo şu ana kadar sadece vadediyor. İyi oynadığı fener maçı var sadece. Kötü oynadigi maç sayısı daha fazla. Ve kadro ile uyumsuz en önemlisi özellikleri itibariyle uymuyor bizim kadroya yedek kaldığı sürece de hem biz hem de kendisi üzülecek. Rashica ya da başka kanat ta gelecek zaha sı icardisi keremi kabul edelim yedek kalma ihtimali var bu formuyla. Juve felan istiyorsa tatmin edici fiyata satacak bizimkiler. Hayırlısı
Suda bi gercek bu adam gibisinide zor buluruz. Fizik yapisi driblingi sert sutlari. Adam vadediyor ama yapiyorda bi yandan. Attigi gollerin hepsi jeneriklik goller gavura vurur gibi vuruyor topa. Ben seviyorum arkadas acikcasi gitmesini istemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt