Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk yürekli israrla yalanliyor

Italya da bi aralar manset oldu juve/zaniolo konusu ama sonradan kesildi haberler

Resmi teklif yoktur belki ama istek vardir kesinlikle

Zaniolo bile özel röportaj vermisti bu konu hakkinda

daha sezon uzun lakin halilden umudum yok pek. ona verilecek sureyi caner doganla baran demiroglu gibilere verilirse daha iyi olur. umarım o beklenen patlamayi yapar ama zor, bariz disiplin eksikligi var.

"Zaniolo at the center of the market: auction for blue, which yesterday was not convened by the Gala"

"In Serie A the Juventus he never lost sight of him, even if before a possible move the situations of the outgoing players and the future of the attackers currently in the Allegri squad will have to be defined. In Europe Zaniolo's profile is followed by many, above all Aston Villa and Bayer Leverkusen with an evaluation of Barcelona in the background. Meanwhile, in the past few hours, his entourage has received an economically important proposal from Al Shabab in Saudi Arabia."

Türk basinina göre falan yazmiyorlar hic.

Erden Timur basın toplantısında isim vermemeye özen gösterdi fiyatları arttırdığına dair kesin bir yargısı var, bu haberleri yapanlar direkt Erden Timur'u arayıp ilgimiz var veya yok diye net cevap alıyoruz diyorlar. Bence Erden Timur hangi cevap işimize geliyorsa onu söylüyor yoksa aradım diyen adamın da yalan söylediğini düşünmüyorum.

Bu arada artik yollanacak oyunculara gecmeliyiz

Kadro da asiri bir siskinlik oldu,bu takima zarar verir oyunculari memnun edemezsek

forumda dünyanın düz olduğunu düşünen var mı? varsa bi başlık açıp tartışalım yav başka türlü zaman geçmeyecek
1691069747122.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt