Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.232
- 49.090
- 2.968
Rodop mu?
Ajans1907
GS programları sevilen bir kanalda hissedar olduğunun haberi yapılan biri diye tahmin ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodop mu?
Ajans1907
GS programları sevilen bir kanalda hissedar olduğunun haberi yapılan biri diye tahmin ediyorum.
murat zorlu muGS programları sevilen bir kanalda hissedar olduğunun haberi yapılan biri diye tahmin ediyorum.
Bu yaz Shaktar satacaktı onu 8-10 civarına sanırım imza parası almak için fesih etti. Ukrayna takımı olduğu için Shaktar kazanır davayı 5-10 milyon arası ceza olabilir gibi.Sözleşmesi 4 ay kalmıştı.
Kendisi de İstanbul'da sanırım.Tete menajeri İstanbul da eğer gerçek ise iddialar zaha gibi hemen açıklarız. Yok aciklanmazsa kolpadir dikkate almayın. Fenerliler aldığımızı iddiia ediyor.
Öyle yada böyle gelecek Rashica.Bizim zamanımız var sizin yok 5 m euro kabul edin yarın alalım.
biz ne aldık olum
biz ne aldık olum
Pirana Yağız’ın ortak olduğunu haber yapmıştı, ona atıfta bulunmuş. Daha önce de Gökmen gazeteden menajerliğe geçmişti. İstediği işi yapabilir de böyle kişilerin pek haberlerini kaale almamak lazımmurat zorlu mu
.Hakan Şükür ne alaka niye gereksiz toplara giriyor bu Haluk isim vermesinin mantığı ne hakan sukur her konusuldugunda klüp olarak bazı iftiralara maruz kalıyoruz ne gerek var.