- 23 Temmuz 2011
- 75.602
- 51.130
- 4.693
Zanio gider,
gelen para da dombili ve rashicaya verilir transfer kapanır
gelen para da dombili ve rashicaya verilir transfer kapanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torinoda yaşadı top oynadı belki oradan bi bağlantısı vardır
Ajax şimdiye Nelsson'u alır diye bekliyordum açıkçası.Ajaxa ne yapmis öyle
![]()
Diant Ramaj - Spielerprofil 26/27
Diant Ramaj, 24, aus Deutschland ➤ Borussia Dortmund, seit 2024 ➤ Torwart ➤ Marktwert: 7,00 Mio. € ➤ * 19.09.2001 in Stuttgart, Deutschlandwww.transfermarkt.de
Yas 21, simdiye kadar hep yedek kaleciydi ve tek 2 profesyonel maci var herifin. Buna gidip 8 milyon harcamislar. Üstüne bonus bile varmis.
Iki stoper ariyorlar sanki. Bize gelip Nelsson icin 15 falan teklif ederlerse hemen SG cekerdim.
Bi bu eksikti duyumu olarak
galatasarayın yeterince yıldızı var arkadaşlar
zahası mertensi icardisi zaniolusu torreirası say say bitmez
sürekli isimli adam gelsin arıza olmasa bize gelmez zaten kafasından çıkın
bize ortasahayı toparlayacak adam gelsin ve mümkünde biraz kariyer hedefi olan başarıya aç ve satılabilecek yaşta biri olsun bu
Reco foruma bi zarar gelebilir belki düşünemedim ben. twit postunu silsene sana zahmet.h. sukur adlı herif ortalıgı karıstırmıs anlasılan
Tetenin menejerinin arkadaşı güya. Menejer deniyor detay bilmiyorumbu kim üstat
Hiç scout transferi yapmadık bu sene. O kadar oyuncu izleniyor hiç mi yok Boey tarzı bir potansiyel acaba. Adam yok parasına oynuyor ve takımın en iyisi.
Haluk iyi adam ama bazen çok kaşınıyorHakan Şükür ne alaka niye gereksiz toplara giriyor bu Haluk isim vermesinin mantığı ne hakan sukur her konusuldugunda klüp olarak bazı iftiralara maruz kalıyoruz ne gerek var.