Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniyolaya su anda araplar disinda kimse o rakamlari vermez

Bir adamın serbest kalma bedelini 35 koyuyorsan 35'e satarsın
30'a vereceksen neden koyuyorsun o maddeyi
Yok 28 yok 30
Versin cash 35, alsın ne bok yiyosa yesin

30 üstüne sonraki satıştan pay veya bonus monus bir şeyler alabiliyorsan, aradaki 5m'luk fark ekonomik açıdan önemsiz hale gelebilir. Çünkü satmazsan, ne kadar iyi oyuncu olursa olsun, ola ki performansı bir tık düşük kalırsa tekrar 30m'luk teklif alabileceğin de şüpheli, ayrıca sakatlık riski de yok değil. Kadro planlaması olarak demiyorum bunu, iyi oyuncu olduğunu dünya biliyor, elbette biz de kalsın oynasın, bu kadar yüksek potansiyelli bir oyuncuyu formamızda stadımızda keyifle seyredelim isteriz ama yöneticiler gerektiğinde ekonomik olarak da mantıklı/karlı kararları vermekle mükellef. 1-2 sene süper oynasa bile maksimum +5m daha kazanabilme ihtimali için 30m+ belki de ek maddelerle daha fazlasını kazanma ihtimalinden vazgeçmek ekonomik açıdan doğru hamle olmayabilir. Çünkü bir de Zaniolo'yu mutlaka bir noktada satmak için aldığımız da kesin. 15m ödeyelim de gelsin 10 sene oynasın diye almadık, yatırım olarak aldık kendisini.

Haa kendisinin performansına gerçekten çok güveniyorsan, 30m'a bile satmam (hatta madde olmasaydı 35'e de satmazdım) diyorsan o zaman sözleşmeni yenileyip maaşını biraz yükseltme karşılığında 35m olan maddeyi 50m'a hatta daha fazlasına çekeceksin ki, o zaman 1-2 sene kalıp potansiyeli kadar oynarsa bu sefer 50m'a satma ihtimalin olsun. Sen de +20m fazladan kazanmış ol. O zaman 30m'u reddetmeye değmiş olur. Yok 50m'luk oynayacağına güvenemiyorsan o zaman 30m+bonuslu teklifi değerlendirmeyi ciddi düşünebilirsin ekonomik açıdan.

Sağ kanat rashica zaniolo bay olarak yeterli. Yunus ve morutan gitsin sıkıntı yok...

icardi - zaha
tete - kerem - zaniyola - rasika
toreyra - kerem
anjelinyo - boey
gunay​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt