Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Özcan: "Alex Moreno ve Lucas Digne ikilisinden biri Galatasaray'ın yeni sol beki olacak."

Günayı yollayıp bahadır (trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)

Sağbeke u.kaan yıldız(trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)

Metehanı mecbur kiralık yollayıp yerine ayberk karapo/y.emre çift/yahut x herhangi potansiyelli genç savunmacı (trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)

Barışla beraber 4 ediyo,4 kişi lazımdı

Emirhan ilkhan da olabilir ama biraz tuzlu olur diğer saydıklarım ucuz etin yahnisi,rotasyonda duracak yusuf yazıcılara yasin özcanlara zekilere 5-10 domalmak aptallık olur

Yabancı kanat hariç yerli kanat da lazım,aral şimşir,başar önal,naci ünüvar alınabilecek isimler ama tanımıyorum,u19da emir bars diye bi velet var bi ışık var sanki onu alabiliriz
la yörü git

Gabriel Saranin bazı maçlarını izledim 10 numara oynadığı maçlarda çok etkili her sütü neredeyse rakip için tehtit orta saha oynadığı maçlarda ise genelde savunmaya gelip basit oynayarak top dağıtıyor.Heyecan verici bir oyuncu ancak nerde kullansak daha faydalı olur karar veremedim.
*nacizane onerim kendi basliginda *ilk mesajimda belli sevgili emre.
no10 (hoca ve mertens yol vermezse no8 8,5 dan devam) , yeni sezon no10 .
rakip kaleye kanimca ne kadar yakin o kadar efektif. denklem basit bu oyuncu ozelinde. sahsi dusuncem bu dogrultuda . tum bunlar goreceli elbette.

saygi ve selamlar.

kesinlikle ama kesinlikle bizde görev almaması gereken 3 kişi var diğerlerini tanımam etmem.1-Dursun Özbek 2-Metin Öztürk ve 3-Cenk Ergün bu 3 üne Galatasaray adasında komilik bile yaptırılmaması gereki,rken divanda konuşmaması gerekn yegane isimde taner aşkın denen azrailin canını almayı unuttuğu heriftir

Digne daha bu sabah yalanladı Mehmet

Uyan da balığa gidelim

Günayı yollayıp bahadır (trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)

Sağbeke u.kaan yıldız(trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)

Metehanı mecbur kiralık yollayıp yerine ayberk karapo/y.emre çift/yahut x herhangi potansiyelli genç savunmacı (trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)

Barışla beraber 4 ediyo,4 kişi lazımdı

Emirhan ilkhan da olabilir ama biraz tuzlu olur diğer saydıklarım ucuz etin yahnisi,rotasyonda duracak yusuf yazıcılara yasin özcanlara zekilere 5-10 domalmak aptallık olur

Yabancı kanat hariç yerli kanat da lazım,aral şimşir,başar önal,naci ünüvar alınabilecek isimler ama tanımıyorum,u19da emir bars diye bi velet var bi ışık var sanki onu alabiliriz
E.İlkhan ne olursa olsun alınmalı. Maximum kiralık +3-4 milyon opsiyonlu alırsın.
İlla bugüne de ödemek zorunda değilsin. Çok bir beklentileri olduğunu düşünmüyorum. Başakşehire kiralık gönderen bize de gönderir.

Orta sahada 10 kişi olsa da o çocuk opsiyonla alınmalı daha 21 yaşında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt