Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Sana beni alıntılama demedim mi olmYa yuh ya bunlar sizin düşmanınız mi hocam burada tatmin olmak için mi yorum yapıyoruz biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana beni alıntılama demedim mi olmYa yuh ya bunlar sizin düşmanınız mi hocam burada tatmin olmak için mi yorum yapıyoruz biz
nedenYunus akgün postalanmali..
Bu cocukta bi sinsilik var gibi yaw
locko demedi mi? AbvMehmet Özcan: "Alex Moreno ve Lucas Digne ikilisinden biri Galatasaray'ın yeni sol beki olacak."
la yörü gitGünayı yollayıp bahadır (trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)
Sağbeke u.kaan yıldız(trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)
Metehanı mecbur kiralık yollayıp yerine ayberk karapo/y.emre çift/yahut x herhangi potansiyelli genç savunmacı (trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)
Barışla beraber 4 ediyo,4 kişi lazımdı
Emirhan ilkhan da olabilir ama biraz tuzlu olur diğer saydıklarım ucuz etin yahnisi,rotasyonda duracak yusuf yazıcılara yasin özcanlara zekilere 5-10 domalmak aptallık olur
Yabancı kanat hariç yerli kanat da lazım,aral şimşir,başar önal,naci ünüvar alınabilecek isimler ama tanımıyorum,u19da emir bars diye bi velet var bi ışık var sanki onu alabiliriz
Gecen mactaki hareketleri hosuma gitmedi, yaptigi paylasimda pek samimi bulmadim
*nacizane onerim kendi basliginda *ilk mesajimda belli sevgili emre.Gabriel Saranin bazı maçlarını izledim 10 numara oynadığı maçlarda çok etkili her sütü neredeyse rakip için tehtit orta saha oynadığı maçlarda ise genelde savunmaya gelip basit oynayarak top dağıtıyor.Heyecan verici bir oyuncu ancak nerde kullansak daha faydalı olur karar veremedim.
Alex Moreno'yu 4 sene öncede istiyorduk aynı şekilde Digne'yi de birkaç istemiştik.Mehmet Özcan: "Alex Moreno ve Lucas Digne ikilisinden biri Galatasaray'ın yeni sol beki olacak."
Noldu lanla yörü git
Hoşgeldin tekrardan dostumÇıktım mapustan dostum
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Milf sevmiyonmu senMoreno digne ikiside 31 yasinda, gidin genc bulun lan bu ne
E.İlkhan ne olursa olsun alınmalı. Maximum kiralık +3-4 milyon opsiyonlu alırsın.Günayı yollayıp bahadır (trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)
Sağbeke u.kaan yıldız(trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)
Metehanı mecbur kiralık yollayıp yerine ayberk karapo/y.emre çift/yahut x herhangi potansiyelli genç savunmacı (trde yetişmiş yerli kuralından dolayı)
Barışla beraber 4 ediyo,4 kişi lazımdı
Emirhan ilkhan da olabilir ama biraz tuzlu olur diğer saydıklarım ucuz etin yahnisi,rotasyonda duracak yusuf yazıcılara yasin özcanlara zekilere 5-10 domalmak aptallık olur
Yabancı kanat hariç yerli kanat da lazım,aral şimşir,başar önal,naci ünüvar alınabilecek isimler ama tanımıyorum,u19da emir bars diye bi velet var bi ışık var sanki onu alabiliriz
sol bekin mi var İskender. yeminle azıcık Gs nefretini bırakıp yaz yahu.