Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hantal ama bence. atletik değil.Nelsson kadar temaslı bir oyuncu yok türkiyede. Son iki sene son maçlarda vitesi çıkardığı seviye muazzam herifin.
Locko,fofana gelse rashica gibi bi kanat alsak yine savunmada sıkıntı yaşarız bence bi takım bu kadar geçiş veremez ya Pendik, Ümraniye gibi takımlara bile bi dünya geçiş veriyoruz. Nelsonu geride bırakıyoruz oyuncular arası mesefa fazla city miyiz biz ki city bile bunu böyle yapmıyor. Hoca da nasıl bi inat var anlamıyorum.Biraz da Abdülkerim de bu çocuğu rahatlatmıyor eskiden sola falan kayardı şimdi çok düz adam oldu.
İyi bir sol bekle köhn biraz toparlar gibi. O sol stoper nelsson da olabilir bu arada defansif olarak sola yardım etse yeter.
Bu çocuk belli ki bindirme karakterine sahip ve hoca de öyle istiyor, Abdülkerim eski Abdülkerim olamayacak gibi görünüyor maalesef.
3 yerli devam etmiyormu ?Neres-Icardi-Baris
Torreira-Sara-Amrabat
Locko-Sanch-Nels-Jelert
———Muslera———-
Nasil ama
Sanchez-NelssonAbdülkerim giderse yerine kim oynar ?
keremin şutlarına maruz kalan stad etrafındaki köftecilerin rahatlık :
Kendi altyapın ayrı kontenjan 4 kişilan Yunus arabistan altyapılı mı?
Metehan,Jankat,Ali Turap,Efe de alt yapı kontenjanından girer
böyle bir takım var mı cidden, kafa yapmayın bizle.
Serbest degil mi, ben öyle biliyom3 yerli devam etmiyormu ?
olduk. 2011 yaz kampı herhalde topçulara bakarsakBiz bu sene sampiyon olduk mu
la alpay kılıklı Yunus tr altyapılı olarak yazabilirsin diyorum car car car konuşuyorsunKendi altyapın ayrı kontenjan 4 kişi
Bi de trde yetişmiş kontenjan var ayrı 4 kişi
Günay kaan berkan demirbay eyüp gökdeniz yusuf halil hiçbiri uymuyo avrupa da yetiştikleri için
Kerem barış apo uyuyo sadece şimdi tek barış var 3 yerli daha alman lazım
Yerli olması da yetmiyo trde yetişmiş olmaları gerekiyo
Okan da senin gibi dünyadan bi haber işte
Kazım ı geri mi çağırsakDerrick yerine kim gelecek ki hemen, lig devam ediyor sonuçta. Leo mu oynayacak idareten?
Hoca oraya sara yi koysa sasirmamDerrick yerine kim gelecek ki hemen, lig devam ediyor sonuçta. Leo mu oynayacak idareten?