Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.471
- 47.997
- 4.933
digneyedigne beni bonservisle alın geleyim demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
digneyedigne beni bonservisle alın geleyim demiş
Fenerde de çoğu oyuncu atletik değil ki. Becao var tır gibi herif.
İsmail desen o da atletik değil.
Osayi, djiku(bu tam bir kazma malın teki büyük handikaplı herif), oosterwolde dışında birde şişko kanatları var o kadar.
Tek fark doğru yerde doğru atletik oyuncu olması ki temas oyununu iyi oynuyorlar bu da eskiden böyle değildi, yürü ya kulum denildikten sonra(özellikle tekmeler) bu adamlar daha bir özgüven ile yükseldiler.
Bizi oyuncuları bu temaslı oyun konusunda bayağı bir sindiriyorlar. Bu da bir oyun hafızası oluşturuyor. Bizim taktiksel oyun stili de buna ekstra çanak tutuyor.
Bak aynı oyuncuları al gel bize koy Max 1 ay sonra burada kimi eleştiriyorsak benzer eleştiriyi yaparız.
Ferdiye bak özellikle, kendi bölgesini bırakıp gittiğinde orayı ya os ya kanattan birileri kapatıyor özgürlük sağlıyor. O kadar yardımla birlikte bile defansif en zayıf halkalardan birisi ferdi.
Bizde herkes ileri yardırıyor.
Senelerdir bu konuda madem bu boku beceremiyoruz topal tarzı bir çapa bulup(daha premium seviyesi) 6 numarada açık kapatmak yapacağımız ilk hamle olmalıydı.
Zorr degilki opsiyonlu kirala 2 siniBu kadronun kurulmasi icin kime basvurabilirz
Monchi nin cevabına ulaştımDear Monchi ne ya çocukluk arkadaşı mı Cenkin
Ve hala takımda kalmasını isteyenler varBirlikten bahsediyorlar fotoda Barış yok
leif davis ile Locko yapsana bi
Locko ya bi bak
leif davis dedim la digne değil
Tam bizlik yav, boeyin sol bek versiyonu
Olimpiyatlar yembu olimpiyatlar hep yalan dolan yaw.
"çekiç atma" diye oyun var ama herkes çekiç atıyor![]()
Yerine agninda biri gelirse "ilk" olur heralde.Derrick Hatay maçına çıkar belki ama satılacaksa hemen sol bek ismi hazır olmalı. 21 Ağustos zaten CL maçı var, umarım iyi bir planlama görürüz, giden isimler olursa hemen yeni isimler belli olur.
Yav 2. Lig topcusunu napican emrahleif davis dedim la digne değil
locko ile leif davis