- 4 Ağustos 2009
- 90.192
- 71.136
- 5.188
Ibo tatilde ne yapıyorsun bilader
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 şık var hangisi seçerdiniz.
A- Kiralık bir sol bek + Mctominay, Amrabat, Rabiot tarzı bir orta saha mı ?
B- Locko + Ortalama bir orta saha mı ?
kendiniz izleyın dostum buraya tasımaıynHaluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu şu an tatildeymiş."
YuhhhhhHaluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu şu an tatildeymiş. Futbolun sorumluysa şu an tatilde olmayacak kusura bakmasın."
Başkan ve yönetim mevkilerine transfer çok önemliİlk hangi mevkiye oyuncu alinmali sizce?
İkisinden biri olsa bayram olur zaten, bunlar bu kadar transfer yapmaz Umut2 şık var hangisi seçerdiniz.
A- Kiralık bir sol bek + Mctominay/Rabiot ?
Çok yorulmuş tabi. 2 transfer yaptılar yaHaluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu şu an tatildeymiş. Futbolun sorumluysa şu an tatilde olmayacak kusura bakmasın."
C- locko+ tomi2 şık var hangisi seçerdiniz.
Mc'i alamayız ve ortalama ortasaha kim mesela2 şık var hangisi seçerdiniz.
Lan g*tümüzde ayı bağırıyor ne tatili hahahahahahaahahaHaluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu şu an tatildeymiş. Futbolun sorumluysa şu an tatilde olmayacak kusura bakmasın."
Transfer dönemi oluyor böyle de, biraz mecburi bizim. Yarın işler çok ciddiye biner, o zaman Leo olur belki.şunu anlıyorum.
2 gün sonra lig açacaksın
sol bekin ikna olursa gidecek.
ve sen gidecek olan ya da satacağını gösterdiğin adamı sol bekte maçta mı oynatacaksın ?
Kendilerine gelen tepkiyi böyle mi hafifletmek istiyorlar?Yuhhhhh