Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferdi fenerin her şeyiydi. Ne kadar para verirlerse versinler çok büyük güç kaybı olacak. Yerine 20 milyon harcayıp transfer yapmak zorundalar. O paraya iyi oyuncu belki bulursun ama Ferdi kadar katkı vereceğini zannetmiyorum. Evet defansif hataları olabiliyor ama konsantre olduğu zaman defansif açıdan da çok etkili bir oyuncu bana göre. Dani Alvesin de defansif zaafiyeti vardı ancak mevkisinin en iyisiydi. Defansif zaafiyeti olmayan bek sayılıdır. Örneğin Ferland Mendy ve Bissaka aklıma ilk gelenler. Bu oyuncuların da ofansif zaafiyeti var.
Defansif zaafiyeti dediğimiz şey 1'e 1 savunması değil. Pozisyon algısı yok. Sürekli alanını boşaltıyor. Zaten adam bek değil hücum oyuncusu. Çabukluğu da olduğundan bizim ligde kotardı bek işini. Bizim ligdeki kanat oyuncuları pek defans yapmadığından özgürce hücum yapabilen bekler sivriliyor hemen.

9 m kiralama olayı aşırı mantıklı şöyle anlatayım İngiltere de zahanın bizde aldığı maaşı karşılamak için vergiler dahil para 9 m civarı adamlar o parayı bize veriyor biz maaşı ödüyoruz onlar sadece maaşını ödemiş oluyorlar biz bide 2 m kiralama ücreti almış oluyoruz iki taraf içinde iyi anlaşma oluyor

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle diyeyim bugün bizim taraftarin %70i için kerem 12-13e satılsa iyidir gözden çıkarılabilecek bir durumda der. Bir Spartak moskova taraftarı bunun farkında değil videolara bakıyor yaşına istatistigine bakıyor ooo 12-13e çok iyi bu eleman diyor..
Bir tarafın gözden çıkardığı topcuya diğeri süper transfer diye bakıyor aynısını biz de yapıyoruz taraftar olarak çoğu transferde oyuncuyu tanımadan etmeden..
Kerem için başka takım, özellikle yurtdışından bir takım çok daha iyi olur. Tete gibi orada açılır. Bizde kafası futboldan uzak son 1 senedir, taraftarla da arası limoni. Orada sadece futboluna odaklanacak.

Zaha artık kariyerine 9 numara olarak devam eder gibi eski hızı yok ama gücü kuvveti hala yerinde İngiltere'de hala iş yapar.

Emin Bayram'ın Westerlo transferinde haberi ilk veren gazeteler kim ?

- Haluk ve Gökhan

Emin Bayram'ın menajeri kim ?

- Kerem Akturkoğlu'nun menajeri...

Oğuz Aydın işi bitti diye ilk söyleyen kim ?

- Haluk ile Gökhan

Menajeri ?

-Kerem Akturkoğlu'nun menajeri...

Sizce yaptıkları niye tüm haberler aynı menajerin faydasına olacak işler? Tesadüf mü gerçekten ?

Kerem'in takımdan ayrılması. Emin Bayram'ın bedelinin artması , Oğuz Aydın'ın rakiplerinin artması kimin işine geliyor ?
Biz niye hep aynı menejerin kucağındayız? O da ayrı soru.

Köhn satacaksak ki bence satmamalıyız , yerine direk savunmacı fizikli caydırıcı adam alınmalı ama inanın hiç ümidim yok alamaz bunlar jelert solda kaan sağda oynar bunlar 33 yaşında birisini falan alırlar oda 2 maç 11 oynar en fazla , Gabriel Sarayı almaları falan gerçekten mucize bir şey ona da dehşet maaş vermişler o şekilde almışlar yoksa oyuncu pl kalitesinde oyuncuydu. Kerem ve köhnün satılmaması bizim nöbeti bırakıp hayatımıza sağlıklı bir şekilde devam etmemiz için daha doğru olur diye düşünüyorum ısrarla. Hayal edin ikisini satmışız fener girdiğimiz sol bek olan oyuncuya teklif veriyor alıyor sonra bir sürü laf vuruyorlar neyse diyoruz ortasaha bakıyoruz çingene pazarlıkları devam ediyor fener gelip 2 fazla verip onu da alıyor biz de son dakika iki menajer önerisi oyuncu alıyoruz bu yazdıklarımı dikkate alın ve hayal edin bunlar daha önce yaşandı yine yaşanması muhtemeldir

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatipoğlu: ben var fitness salonu açmak.
Dursun: kupa ile karış karış Anadolu
Okan: içime atmaktan psikolojim bozuldu
M. Öztürk: başkanı devirem de bana kalsın
Cenker: o para şarabıma yetmez, bu olsa olsa mondros olur bana sevr lazım
Taner: fanlar kontrol altına alındı koç’um merak etmen

70+ üyeler: adada pilav engellenemez

Urfalılar: kadro var mı gelek

Ferdi’yi satmadan Locko’yu alın bunlar.

Sonra Köhn’ü satarsınız adamı hasta etmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt