Fatih Yalçınkaya
Sarı Üye
- 20 Mayıs 2015
- 958
- 310
- 933
Kerem huzuru bozacaksa hemen gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu fırsata çevirip 20 milyon talep etmeliyiz, adamlar şok olsunS. Moskova Avrupa'dan Transfer yapamıyor miş.
Yani aslında elimiz güçlü.
Kerem'i satmak lazım kesinlikle, ama değeri fazla düşük olmamalı.
Keremin bize yaptığı ne. Aylardır kezban triplerini izlemekten antipatikliği nirvanaya ulaştı.Birini sinirlendirmek için her şeyi yaparsın sonra kızınca sen de çok sinirlisin dersin ya taraftarın bazen hoca oyuncuya vb yaptığı bu.
Kanatta oynar performansda verir kanatta . Kanat forvet olarak oynar ihtiyac olunca , bana kalsa keremi hiç göndermem bunları da düşünmem çünkü piyasa da oyuncu yok devşirme ile uğraşacağız yoksa şunu şuraya devşirelim şunu şurda oynayalım diye ve elimizde en verimli türk kanat oyuncusu var satmaya çalışıyoruzKanat oynayamaz ama forvete gelmesini bende istiyorum pivotluk yapar, kendini gösterebilecek ortam yaratabilir en önemlisi uefa listesine yazdırabilecek oyunculardan birisi olur da eksik kalmayız.
Gitmeli, burada rahat birakmazlar. Oynayamaz.Kerem gitmek istemiyor belli ki Zaha da gidecekse kalması daha iyi olur ikisi birden giderse iki transferi iki ayda zar zor yapanlar iki sol kanat alamaz eksik kalırız
22 23 m yi yusuf sarı , yasin özcan , yusuf yazıcı ya bide 30 yaş üzeri oynatmayacagımız bir sol beke verilince tavrın ne olacak bakalım22- 23 milyon dan olursak köhn -kerem ikilisine tavrım

Kerem ve Kohnu satıp sol bek ve os almayı hayal ederken bizkerem yeter be olum ne istediğine bi karar ver, sociedadı kabul etmezsin, araplara ruslara gitmezsin, antrenmanda her yerde trip atarsın olm sen ne istiyorsun söyle bi karar ver artık, yeter lan
Sosyal medyada ki yazilanlar, bizim forum bile o konuda ikiye bölünmüs. Oynayamaz burada artik, gitmeli.Kerem olayı yine nasıl taraftara bağlandı anlamadım
Tuhaf bişey
Bi maçta ufak bi kesimce yuhalandı diye çok büyük ayıp edilmiş numarası yapmayı bırakmak lazım
Herifin Ergen olduğunu kabullenmek gerek heis gerçekler diye bir şey var yani. Dünya üzerinde bunun yaşamadıgını yasamayan topçumu var Messiyi bile ıslıklardılar pariste. CL den elendikten sonra lig maçinda ki o kucuk kısım falanda degil baya %60-70 idi stadın.Kerem olayı yine nasıl taraftara bağlandı anlamadım
Tuhaf bişey
Bi maçta ufak bi kesimce yuhalandı diye çok büyük ayıp edilmiş numarası yapmayı bırakmak lazım
29 şubat mıymış doğum günü?26 yasindaymis
Ekli dosyayı görüntüle 256090