Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S. Moskova Avrupa'dan Transfer yapamıyor miş.
Yani aslında elimiz güçlü.

Kerem'i satmak lazım kesinlikle, ama değeri fazla düşük olmamalı.

Kerem 20 (minimum 15+Bonus)
Köhn 8

Birini sinirlendirmek için her şeyi yaparsın sonra kızınca sen de çok sinirlisin dersin ya taraftarın bazen hoca oyuncuya vb yaptığı bu.

Kanat oynayamaz ama forvete gelmesini bende istiyorum pivotluk yapar, kendini gösterebilecek ortam yaratabilir en önemlisi uefa listesine yazdırabilecek oyunculardan birisi olur da eksik kalmayız.
Kanatta oynar performansda verir kanatta . Kanat forvet olarak oynar ihtiyac olunca , bana kalsa keremi hiç göndermem bunları da düşünmem çünkü piyasa da oyuncu yok devşirme ile uğraşacağız yoksa şunu şuraya devşirelim şunu şurda oynayalım diye ve elimizde en verimli türk kanat oyuncusu var satmaya çalışıyoruz

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarin koca sezonun kaderi belli olacak gibi gözüküyor ben böyle bir dönem hatirlamiyorum

Son on yılda sol bek oyuncularımız

12-13 Hakan Balta
13-14 Alex Telles
14-15 Alex Telles
15-16 Lionel Carole
16-17 Lionel Carole
17-18 nagatomo
18-19 nagatomo
19-20 sarrachi
20-21 ömer bayram
21-22 aanholt
22-23 kazımcan/adekugbe
23-24 angelinho/kohn
24-25?

Kerem gidiyosa da kalıyosa da bir an önce neticelenmesi lazım. Önümüzde lig maçları var play off var saçma sapan dramalarla uğraşamayız.

kerem yeter be olum ne istediğine bi karar ver, sociedadı kabul etmezsin, araplara ruslara gitmezsin, antrenmanda her yerde trip atarsın olm sen ne istiyorsun söyle bi karar ver artık, yeter lan
Kerem ve Kohnu satıp sol bek ve os almayı hayal ederken biz

Son düzenleme:
Kerem olayı yine nasıl taraftara bağlandı anlamadım

Tuhaf bişey

Bi maçta ufak bi kesimce yuhalandı diye çok büyük ayıp edilmiş numarası yapmayı bırakmak lazım
Sosyal medyada ki yazilanlar, bizim forum bile o konuda ikiye bölünmüs. Oynayamaz burada artik, gitmeli.

Kerem olayı yine nasıl taraftara bağlandı anlamadım

Tuhaf bişey

Bi maçta ufak bi kesimce yuhalandı diye çok büyük ayıp edilmiş numarası yapmayı bırakmak lazım
Herifin Ergen olduğunu kabullenmek gerek heis gerçekler diye bir şey var yani. Dünya üzerinde bunun yaşamadıgını yasamayan topçumu var Messiyi bile ıslıklardılar pariste. CL den elendikten sonra lig maçinda ki o kucuk kısım falanda degil baya %60-70 idi stadın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt