Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi müthiş planlama!!!
Yahu neden bizim aldığımız her sağ bek sakat çıkıyor, geçen sene Dubua, devre arası adını bile unuttuğum Fildişili, şimdi Jelert.
Satmaya çalıştığımız Kohn, oynamıyorum dese, sezonun ilk maçına sağbek solbeksiz çıkıcaz. Kaan da sakatmış galiba.
Bizim bu futbol sorumlusu beyfendi tatildeydi dimi ?

Duboiss sırf geçen senenin intikamını almak için gitmeyecek gibime geliyor. Sergio zaten oralı bile olmuyordur gelen tekliflere.

Bu ikisini gönderemeceğiz sanırım.

Yahu neden bizim aldığımız her sağ bek sakat çıkıyor, geçen sene Dubua, devre arası adını bile unuttuğum Fildişili, şimdi Jelert.
Satmaya çalıştığımız Kohn, oynamıyorum dese, sezonun ilk maçına sağbek solbeksiz çıkıcaz. Kaan da sakatmış galiba.
Bizim bu futbol sorumlusu beyfendi tatildeydi dimi ?
Zaha ilk geldiğinde de aynısı olmuştu rtş.

Bizim Hatip ağamız şu an tatilde. Sahile uzanmış karıları dikizleyip bıyıklarını buruyordur. Bu işlerle uğraşamaz şu an için.

Kerem'e o kadar negatif değilim hatta maçtaki kavga normal ama ilk gitmesi gereken Kohn. Adamın savunmayla alakası yok + kademe anlayışı yok Bildiğin kanat oyuncusu. Kalırsa sol açık devam etmeli. Sonra Kerem de gidebilir. Topu zaten zar zor kontrol ediyor, kontrol ettiğinde ise ya kaptırıyor ya da anında Icardi'ye fırlatıyor ( pas atmıyor, fırlatıyor) Adamda hiç pas vereyim de yerleşelim mantığı yok ki bunda Okan Buruk'un da hatası var. 2 sene önce yapmaya başlamıştı ama nedense bıraktı

Zaha ilk geldiğinde de aynısı olmuştu rtş.

Bizim Hatip ağamız şu an tatilde. Sahile uzanmış karıları dikizleyip bıyıklarını buruyordur. Bu işlerle uğraşamaz şu an için.
Sabredeyim sabredeyim şans vereyim konuşmayayım önyargılı olamayayım diyorum ama kardeşim, 40 yaşında adam geçen sene sağlığını kaybetti hastanelerden görüşmeler yaptı, bu ağam paşam transfer döneminin en önemli günlerinde tatilde, sezon başlamış ilk maçında bek sayın 1, onuda ha sattın ha satacan. ıkına ıkına aldığın bek sakat.

Olağanüstü seçim kararı şuan kulüp tarihinin en doğru kararı olabilir.

Okan hocaya iyi bir ders oldu bu yalnız. Öyle acelemiz yok sampiyon kadro geyikleri ile taraftarın gazını alıyordu. Rakibin iyi yada kötü, tutar yada tutmaz eksiklerini basıp parayı kapattı konsantre şekilde maça çıktı. Ayakların yere basmazsa ayağını yerden keserler adamın. Yönetime gereksiz kalkan olmaya gerek yok bak böyle hem geç kapanır eksiklerin hem de 2 oyuncu gideceğim diye conta yaktı mı karışır durursun ne yapacağım diye..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

bu gece kalbimi evde bıraktım
ruhumu artık şeytana sattım
seni sevmekle büyük hata yaptım
elveda tatlım

~mka~

Okan hocaya iyi bir ders oldu bu yalnız. Öyle acelemiz yok sampiyon kadro geyikleri ile taraftarın gazını alıyordu. Rakibin iyi yada kötü, tutar yada tutmaz eksiklerini basıp parayı kapattı konsantre şekilde maça çıktı. Ayakların yere basmazsa ayağını yerden keserler adamın. Yönetime gereksiz kalkan olmaya gerek yok bak böyle hem geç kapanır eksiklerin hem de 2 oyuncu gideceğim diye conta yaktı mı karışır durursun ne yapacağım diye..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Olan hoca kendisine yakışır şekilde konuştu ne yapsın, zaten tüm taraftar çok tepkili ateşe atmak istemedi yönetimi, ha şöyle diyebilirdi, bizde bekliyoruz bakalım inş falan diye. Bunların bu kadar beceriksiz olduğunu nerden tahmin etsin.

Yarın lig basliyor kimi alacaksanız alin satın artık pzt mactan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt