Sol kanata adam alacağız degil mi. Tripcan keremin pas kayiplarina nasıl dayanacagiz ozamanGitmesi gerekenler: Oliveira, Dubois, Cicaldau, Taylan, Zaha, Ziyech, Köhn, Halil
Kiralık olarak: Yusuf Demir, Eyüp Aydın
Mou'yla dalga geçiyoruz her takımı kontra oynatıyor diye de bizim başımızdaki de ondan aşağı kalmıyor.Acaba hoca hiç acaba sistemimi revize etmem gerekiyor diye düşündü mü? Eldeki oyunculara göre sistemini oluşturan bi hocaya hasret kaldık. Pep bile sisteminde bu kadar katı değil yav. Adam sürekli takımına göre çözümler üretiyor
Hocamız 4-3-3'e dönerek Mertens'i o bölgeye çekebilir. Mertens içeri kıvrılır, Oraya Sara veya Kerem Demirbay deplase olur. Bir çok alternatif üretilebilir.Sol kanata adam alacağız degil mi. Tripcan keremin pas kayiplarina nasıl dayanacagiz ozaman
PVA umursamaz,Sol bek kısmına girmemişsin renktaş
Van Anholt Dubois Kazımcan Adekugbe Angelinho Köhn
biri bile uymaması tuhaf değil mi
Benim o hocadan bir beklentim yokHocamız 4-3-3'e dönerek Mertens'i o bölgeye çekebilir. Mertens içeri kıvrılır, Oraya Sara veya Kerem Demirbay deplase olur. Bir çok alternatif üretilebilir.
+zanioloZaha'yı bitiren Okandan başkası değil. Boşuna başkasına bok atmayalım.
37lik mertensi rakibin peşinde koşturan sisteme yazıklar olsunBizim acil sistem degistirmemiz lazim bu sistem oyuncu ogutme makinasi
Rakibe bakalim sagdaki oyuncular irfancan
Ziyechten dahami hizli dahamiz fizikli
Dahami teknik hayir ama adamlar maksimum verimi aliyor Bizimde maksimum verimi almamiz icin ziyechi onde kullanmamiz lazim
Adam geriye gelip bek gibi oyun kurmaya calisiyor tum verimliligi kayboluyor
Ne savunma planın var, ne hücum planın var. Futbolcuların canı o gün oynamak isterse maç kazanıyor takım. Oyun planı olan takım sonuç alamasa bile bir planı dahilinde hücum eder, savunma yapar, takım dizilişleri, koşucuları, pas noktaları bellidir. Bizde bazı organizasyonlarla gelen goller var eyvallah ama üst üste ısrarla denediğimiz bir organizasyon hatırlamıyorum.O değilde bize kazma swenson gol attı o aklıma geldi bir sezon o golle doyar. Kafayı yiyecegim. Onune gelen bize gol atabiliyor
yazıklar olsun.Benim o hocadan bir beklentim yok
Bizim acil sistem degistirmemiz lazim bu sistem oyuncu ogutme makinasi
Rakibe bakalim sagdaki oyuncular irfancan
Ziyechten dahami hizli dahamiz fizikli
Dahami teknik hayir ama adamlar maksimum verimi aliyor Bizimde maksimum verimi almamiz icin ziyechi onde kullanmamiz lazim
Adam geriye gelip bek gibi oyun kurmaya calisiyor tum verimliligi kayboluyor
Sistem değil okanball37lik mertensi rakibin peşinde koşturan sisteme yazıklar olsun
Her hücumda top kaybı dönüşü kontra yenen sistemem yazıklar olsun
Stoperleri sürekli 3-4 rakip oyuncuyla başbaşa bırakan sisteme yazıklar olsun