- 26 Ocak 2021
- 41.086
- 40.344
- 3.078
Cafere bir şey olmadı ki yav o sıra da yoktu burada sonra geldicafer ok yoluna gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cafere bir şey olmadı ki yav o sıra da yoktu burada sonra geldicafer ok yoluna gitti
Zahada umrumda değil keremde ziyechte gitsin aslolan Galatasaray üçüde koca bir sıfır şuanda takıma faydadan çok zararı var abizaha forması aldım diye kereme laf atmayalım
Herkesi gönderiyorsun sezon başlarken bizmi oynayacagız takımın kanatında rtaş?Zahada umrumda değil keremde ziyechte gitsin aslolan Galatasaray üçüde koca bir sıfır şuanda takıma faydadan çok zararı var abi
Ya her yerine kestirse ne olur allah askinaSen Talata dua et yoksa İskender seni gözüne kestirmisti
Onuda yönetim düşünsün rtaş taraftar olarak biz mi düşünelim seri gönderip doldursunlar yerlerini bu üçüyle sezon geçmezHerkesi gönderiyorsun sezon başlarken bizmi oynayacagız takımın kanatında rtaş?
barıs alper fizik olarak düşünce burda olOnuda yönetim düşünsün rtaş taraftar olarak biz mi düşünelim seri gönderip doldursunlar yerlerini bu üçüyle sezon geçmez
50-60 maç yapacak adam tabikide düşecek abi terminatör mu bu robot mu adam aka diğerleri barışın fizik olarak düşmüş hali kadar bile yok herif top kaybı yapmıyor topu rakibe pas atıyor yav her maç 3 tane böyle kontra yiyoruzbarıs alper fizik olarak düşünce burda ol
gecen sene barıs en iyi macında 23 top kaybı yapmıstı50-60 maç yapacak adam tabikide düşecek abi terminatör mu bu robot mu adam aka diğerleri barışın fizik olarak düşmüş hali kadar bile yok herif top kaybı yapmıyor topu rakibe pas atıyor yav her maç 3 tane böyle kontra yiyoruz
Formalar cok guzel helal antalya
Futbolu basit oynamayi bilmiyor ne yazikki ve bu yastan sonra ogrenemez.
Barış bunu tek maçta yapmış diğeri her maç yapıyorgecen sene barıs en iyi macında 23 top kaybı yapmıstı
Formalar cok guzel helal antalya
Gbt yapip geliyorum.İSİM ALALIM RUS MU ABLALAR