Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
kiralik Coman
Müq herif ama müzmin, bizim ligde cok sakatlanir futbol degil ragbi oynaniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kiralik Coman
Bi topu ıskalıyordu inanılmaz korkutmuştu.kornerlerde son adamı duboiss bırakmak = tansiyonu 180'e çıkartmak
Düzenlerler heralde. Manası yok bu kadar büyük olmasının.Çok göze batıyordu 20 dakika'da zor alıştım valla
Bize karşı oynayan kimleri almıştı hocaBirmancevic bize karşı ilk Sparta Prag maçında iyi oynayan oyunculardan biri,
Bizim hocanın bize karşı oynayan oyuncuları tercih ettiği düşünülünce en olası transferlerden biri
Benfica bu sezon kullanmak ister herhalde geçen sene kiralamıştı. Gustav İsaksen için ne dersin? Lazio göndermek istiyordu sanırım kiralık+ satın alma opsiyonu ile gelebilir herhalde.Andreas Schjelderup - Oyuncu profili 24/25 kanat önerim fenerin içinden geçti geçen sene bayada kıvrak benficada bonservisi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu olabilir ama dediğim gibi benim duyumum tüm maaş değil sadece 4.3lük kısım.Ozaman nakit para icin bu yola baṣvurduk?
Şu huyundan dolayı iyice kendinden şüphe ettiriyor cidden.Birmancevic bize karşı ilk Sparta Prag maçında iyi oynayan oyunculardan biri,
Bizim hocanın bize karşı oynayan oyuncuları tercih ettiği düşünülünce en olası transferlerden biri
Hakkıdır deriz geçerizbu zaha ayrıldıktan sonra 7/24 gsnin arkasından sallayınca zahasaraylıları göreceğiz

Neyi kacirmis olabilirsin mesela?Beyler birşey mi kaçırdım bu sezon
3 türk oyuncuyla başladık Barış Demirbay Apo
Demirbayın yerine Sara girmedimi yoksa saymayı mi unuttum
Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk