Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha sezon baslamadan kaybediyoruz ne yazik ki cünkü taraftar ile takim arasinda bag koptu

Avrupa sampiyonasinda 50 milyon dedigimiz baris alper bugun cöp ilan edildi

Sara neden oynamiyor diye bayagi tepki vardi,adam yarim saat oyuna girdi nerde oldugunun farkinda bile degildi daha zamana ihtiyaci var ama oda hemen cöp ilan edildi

Bag kopunca taraftarin gözüne hersey batar

Icardi dikkat etsin sira ona geliyor bu kaotik ortamda
Bu bir virüs maalesef.

şu ligde şu kadroya sahip bir hocanın her hangi bir şikayetini kabul etmek çok zor açıkcası.. sağ bek ve orta sahaya 30 milyon harcayacaksın.. rakip te bir bilemedin iki tane. bu oyun kabul edilemez.. rekor puan falan hikaye.. şu ligdeki çoğu takım iyi liglerde 3.ligde falan oynar..

Bu sene şu play off turunu geçip Şampiyonlar ligine girip ayakbastı parasını almak hem bu sene hem gelecek sene için önemli, inşallah o maçlara kadar biraz forma gireriz.

cicaldau'nun ilk maçı sara'dan daha iyi olabilir btw (linçlemeyin pls) :d

Olabilir mi ?Kasımpaşa maçıydı morutanla resital yapmışlardı ama maalesef sicarak çıkmıştı (gerçek anlamda )sonrasında sezon geneli mecazi anlamda da sıçtı

oyuncu isimlerinden bağımsız bu oyun kabul edilemez.. td lük bir iş olmalı td bir iş yapmalı.. kadroda hiç bir sıkıntı yok..

Olabilir mi ?Kasımpaşa maçıydı morutanla resital yapmışlardı ama maalesef sicarak çıkmıştı (gerçek anlamda )sonrasında sezon geneli mecazi anlamda da sıçtı
niye lan, ilk maçlarda iyiydi yaw. marsilya maçı falan. pandemiden sonra space-jam'deki shawn bradley gibi yetenekleri çalınmış gibiydi :d

Hala stoper sol bek kanat takviyesi deniyor..Abicigim bunlar eksik değil demiyorum ama bu takım hala dinamik orta saha diye bas bas bağırıyor yaw hiç mi kalmadı dünyada bu profil gidin 2-3 milyona bir scout transferi yapın yeter ki biri gelsin zaten parayı jelertle sara'ya gömdük manyak gibi..
Şu ortamda Okan hocaya yönetime nasıl guvenelim Allah aşkına Okan burukun yerinde olsam her programa cikisimda orta saha diye ortalığı yikardim.. Tüm bu sistemsizligi yönetime yıkmak yanlış gidip 18 milyona adam alıyoruz aradığımız profille hiç alakası yok (iyi veya kötü demiyorum ) .. Oliveirayi alıyorsun demirbayi aliyorsun hepsi alakasız isimler..

ya bir topçu kötü oynayabilir, sorun yok da...

özellikle barış'ın vücut dilini ve tercihlerini hiç sevmedim ya.

bariz "ben oldum" tribine girmiş.

Maç konusunda da yazdım ilk yarı acayip bir akturkoglu vibei verdi maalesf.. Kardeşim sen daha adam akıllı 6 ay top oynamissin bir gotun insin yere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt