Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.818
- 23.367
- 3.723
6 yıl önce Cenker çakamadan gitmişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şurda transferin bitmesine kalmış 30 günden az farklı bir durum söz konusu bile olamazKadayıf herifleri önermeye başlamışlar insallah menajerlerin kucağa oturmamıştır bizimkiler
Organize öyle büyük ki, spiker maç anlatmaktan çok fb oyuncusu övmeye çalışıyorAllah belasını versin böyle başının algıcı karaktersizlerim yemin ederim dün f5 rezil top oynadı 15 yaşında çocuğa ıkına ıkına gol attı her yerde moruinho f5 güzellemesi biz 2-1 geriden döndük sayısız pozisyon ürettik bizi takımı gömüp hocayı gömüp kaosa sürüklemeye çalışıyorlar organize kötülük organize şerefsizlik var
Jelert, Sara takıma girip katkı vermeye başlayacak, Batshuayi zaten katkısını vermeye ilk maçtan başladı
Icardi, Sanchez, Torreira , Mertens gibi gözü kapalı güvenilecek çok kaliteli oyuncularımız var
Ziyech gibi her an skoru değiştirebilecek , bu sene ekstra istekli hırslı bir yıldızımız var
Barış Alper, Kaan, Abdülkerim, Kerem Aktürkoğlu ve Kerem Demirbay gibi çok iyi yerli oyuncularınız var
Abdülkerim ve Nelsson birkaç haftaya fiziksel olarak toparlanacak
Ligin en güvenilir kalecisi bizde
Mevcut pasif ve yetersiz yönetime ve Galatasaray düşmanlarına rağmen bu takım ve hoca başarılı olacak
Evet o inter ve madridin kadrolarini hayal ettim simdi basina beni koysan birsey degismezdiMourinho madridde ilk haftalar 1-0 yeniyor diye eleştiriliyordu 6.hafta sonrası min 5 atmaya başlamıştı takımı.Keza interde de öyleydi.
vallahi rakiplerin oyuncu kalitesine bakıyorum da, hatay ads'den net iyi takım.
amacım gs güzellemek değil de, biz yine gerekeni yapmışız 3.58 gol beklentisi ile. (zaten biraz top sevse rahat 3-4 olurdu da maç).
ancak fb'in oynadığı oyun nedir öyle yaw? 90 dksını izleyen var mı? statslere yansımayan bir şey mi var ortada?
her şeyi geçtim, 15 yaşındaki çocuğua nasıl 1'den fazla gol atamamışlar hayret verici.
Bor okan hoca yi ovmedilerMourinho bile oven var ya hahahahah adam 10 kusur yildir rezil kepaze oluyor