Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm bize kanat lazım kanat

20781.jpg

Tamam

zaha gitsinciler vs kerem gitsinciler

her ikisi de gidince...

Zaha gibi uyumsuz ve takımdan kopuk bir oyuncu ile yolların ayrılacak olmasına hiç üzülmüyorum istediği kadar iyi futbolcu olsun. Geçen seneki rekorlara rağmen 22-23 takımını özlememizin en önemli nedenlerinden birisi geçen seneki transferlerin bazılarının takımdaşlık bağı kurmaktan çok uzak olmasından kaynaklıydı, Bu isimlerin başlıcaları da Zaha ve Ndombele'ydi açıkçası.

Sol açık için kesinlikle Doğukan Sinik alınmalı

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene ilk maçlarında zaha sonradan oyuna girip saçma sapan bir top kaybı yapmıştı. O sırada yedek kulübesini gösterdi kamera icardi ve mertens gülüyorlardı buna o günden beri hem mertens ile hem icardi ile arası hiç olmadı.
olimpija ljubljana maçı.

zaha taç çizgisinin kenarında bir şeyler yapmaya çalışırken saçmaladı, komik göründü. icardi ve mertens de yedek kulübesinde birbirlerine bakıp güldüler. ağız kapatarak bir şeyler söylediler hatta birbirlerine.

ben de o anda, ileriye yönelik böyle bir soğukluk olacağını düşünmüştüm.

Zaha Batshuayi’yi takipten çıkmış Icardi takip etti diye.

İstediği kadar yetenekli olsun karakter olarak asla bir aslan değil
Bats'ın ne günahı var, daha yeni gelmiş takıma. Harbi karaktersizlik bu yav doğruysa.

Bir de İcardi ile ilgili soruya herkesi takip edemeyiz, iş arkadaşıyız gibi şeyler söylemişti. Eee baya sevmiyormuşsun işte adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt