Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de reis bu adamın 20 kişiden sadece 1-2 kişiyle anlaşıp diğerlerine mesafeli yaklaşması, iş arkadaşı gibi görüp soğuk olması bir noktada takımı etkilemez mi? Sonuçta bu kıyrıtık ligimizde ''takımdaşlık'' şampiyonluğu etkileyen en önemli etkenlerden. Bu prof liglerde 0 etki olabilir ama bizde işler öyle değil.

Misal şu görüntüyü Zaha için kaç kez gördük geçen sene. İlla İcardi özelinde değil, adam hep yalnızı oynadı.
Okan hocanın yaptığı açıklamalarda, geçen yıl kesik attığı zamanlarda Zaha'yı hep haklı buldum o ayrı fakat bu konu da bence anaokulu diyerek geçiştirilecek bir mevzu değil.

Maçtan sonra artık bir dönüşüm geçirmemiz gerekiyor dedi İcardi. Maç içinde kendisini forvet arkasına atıp müthiş iki pas atmıştı. Anladığım kadarıyla artık Batsuayi ile ikili oynayıp biraz daha serbest hareket etmek istiyor. Kendince olurunu gördüyse çoğu maçta bitik Mertens yerine Bats-İcardi iyi ikili olur.

Beşiktaş, PSG’den Cher Ndour’un kiralık transferi için hem kulüp hem de oyuncu tarafıyla anlaşma sağladı.

Ertan Suzgun

Kerem kalacaksa ki kalacak gibi gözüküyor onunla rekabete girecek ve maaşıyla onu ezmeyecek birinin alınması gerekli bence örnek Onyekuru gibi isimsiz düşük maliyetli potansiyelli biri lazım tabi onu bulacak bir scout ekibi var mı şuan bilmiyorum kolay değil. Zaha gibi oyuncularla 4 5 milyon euroluk sözleşmeler yapınca satarken kabız oluyoruz.

25 kişilik herkesin başka bekgrounddan geldiği ve başka diller konuşulduğu yerde herkesin birbiriyle anlaşmasını bekliyemezsin
102 pts aldığımıza göre de çok etkilememiş
Zahanın da golden sonra millete sarıldığı klipler vardır elbet
Yok onu takip etmiş etmemiş boş sohbetten ibaret
Herkes tabiki birbiri ile anlaşamaz, anlaşma zorunluğu da yok. Bu her yerde böyle. Bunda kesinlikle hemfikiriz ama 25 kişiden de mesafeli olabileceğin bir kaç kişi olabilir, Zaha'nın ise tam tersi anlaştığı isimler bir kaç kişiyi geçmedi.

102 puanı belki de diğer takım arkadaşları bu tip şeyleri büyütmediği için kazanmışızdır. Kalsa bu sezon etkilemez diyebiliyor muyuz, ben diyemiyorum.

Sarıldığı, takımdaşlık namına bir an görebileceğimiz klip cidden pek yok, veya böyle içten bir görüntüyü geçtim, antrenmanda vs da yok.

Takip muhabbetine de katılıyorum, ister eder ister etmez. Bats'ı eskiden takip ediyorsa ve şimdi çıktıysa ki konu biraz ordan alevlendi, ben boş sohbet olmadığını düşünürüm artık bu konunun.

He şuna da %100 katılırım. Zorluk çıkartıyormuş haberleri çıkmaya başladı. Palace dönmek istiyormuş ve onlar da Leicester kadar para vermiyormuş. Zaha bize iyilik yapmak zorunda değil, hele hocanın son açıklamaları ve ayrılış şekline bakarsak ricada bulunacak, Leicester'a git diyecek hakkımız yok.

Zahaya büyük haksızlık yapildi.

Adam bir ara ritmini bulur gibi oldu ama bir anda kesik yedi

Gecen sezon ki trabzon macinda santrafor da cokta guzel oynamisti.Boyle bir kaliteyi bir tek o macta santraforda gorduk.

Zahanin forvette is yapacagi o kadar barizken c.vinicius gibi bir angut topcu alip getirmek rezalet bir istir.Hem oynatmiyorsun hemde verimli olacagi baska bir mevki de kullanmak yerine 3.sinif bir oyuncu getirip maddi olarakta ekstra kulfdt yaratiyorsun.Bu bariz sacmaliktir.

Transfer listesini futbolcuya gostermek diye bir haber vardi gecen dogruysa okan buruk ve camia adina rezalet bir durum

Icardi iyi bir futbolcumuz seviyorum ama agamizin keyfi gelecek diye zahayi harciyorsak yaziklar olsun.

Bir orta saha transferi daha yapilacagini hic zannetmiyorum

Kerem ve zaha giderse kanat oyuncusu transfer edilir

Bir de sol bek gelir

Muslera
Dubois
Jelert
Nelsson
Sanchez
Köhn
Solbek
Torreira
Sara
Mertens
Ziyech
Sol acik
Icardi
Batshuayi

Yusuf da son günlere dogru kiralik yollanir

14 yabancimiz böyle olur

Oliviera da eyupspor’a gider

Belli idi Zahanın İCardi yüzünden kesik yediği yapacak birşey bir takımda 2 primadonna olmaz. Baştan gelmesi hataydı

Hocamın evlatciligi/tutuculugu Zahamizi yemiştir. Bunca yatırım yapılan adam bu kadar kolay harcanmamali idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt