- 12 Haziran 2015
- 35.954
- 31.610
- 2.693
Milot türevi kiralık bir hamle beklerim. Zaten Kerem'den iyi bonservis kazanamazsak oraya kim alınabilir meçhul.Acil olarak sol kanada 2 takviye gerekecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milot türevi kiralık bir hamle beklerim. Zaten Kerem'den iyi bonservis kazanamazsak oraya kim alınabilir meçhul.Acil olarak sol kanada 2 takviye gerekecek.
Barış sol kanatta oynayabiliyor desek Ziyech + Yunus var en kötü ihtimal 1 sol kanat daha lazım.Milot türevi kiralık bir hamle beklerim. Zaten Kerem'den iyi bonservis kazanamazsak oraya kim alınabilir meçhul.
itfaiye gecesinin bahsettiği oyuncuyukimi diyon ahbap
Gerek yok reis insan kör oluyor sonra. Zaten fan olma işini de beceremiyorum. Sergio ve Morutan faniydim :dbirinin fanı ol artık
Hocam davranışı savunmuyorum daha sonra nasıl birbpsikolojide yaptığını fark eder özür diler belki bilemem. Ancak yerine isim yerli bulmalıyız diye düşünüyorum şu durumda bile 14 oluyor . Ha şu olur zaha nin yerine gelen oyuncu 11 oynar. Yedeği olmaz gibiilk 11 de 3 yerli oynatma zorunluluğu yok artık. Mecbur değiliz. Ayrıca mecbur olsak bile bu terbiyesizliği yapan adamı takımda mı tutacağız. bu vasat topçu gidecek diye mi endişeleneceğiz.
Öyle zatenHani kusura bakmayın ama bu keremde sanki febeli tipi var gibi gelmiştir bana en başından beri
keremden kötüymusGerek yok reis insan kör oluyor sonra. Zaten fan olma işini de beceremiyorum. Sergio ve Morutan faniydim :d
Fark yemek pek hayırlı değil ama herkes patlayacaksa şimdi patlasın sezon ortası olsa inanılmaz patlarmışız.Sekiztas mağlubiyeti hayırlı mi oldu şimdi. Bu sıkıntılar ekimde patlasa dagilirdik. Şimdi değişim şansımız var.
o imkansızKenan Yildiz Kerem giderse sartoglu sart.
Skoru gördüm golleri şimdi görüyorum, ne yapmış bunlar? Ama neyse gülmeyelim