Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.749
- 18.843
- 1.188
Kredin cok yüksek aslan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma çabuk adapte olmuşsun renktaş
ziyaretçi olarakta takip ediyordum renktaşlarım forum kültürüne hakimim sizleri severek takip ediyordum ortam sıcak olunca insan çabuk ısınıyorBu aralar çok aktifsin. Kimlerdensin Furk?
Buzlu badem nebuzlu badem tavsiye ederim
Furkanimi takibe aldimForuma çabuk adapte olmuşsun renktaş
Olmamış. Sergio bedavaya bile çekilecek dert değil, kimin yerine ne kadar süre vermek geçti aklından?Bu yönetimle gerçekten Fiyat/Performans açısından çok kötü transferler yaptık ama en gözüme batan Zaha ve Sergio ikilisi sanırım sözleşmeleriyle
Hani her ikisi de çok daha düşük ücretlere oynuyor olsaydı kadroda kalsınlar canım ne olacak derdim de adamların öyle bir sözleşmesi var ki hemen bugün ilk elden çıkarılması gereken oyuncular diye bakıyorum...
Bir haltıda bil ulanBuzlu badem ne

Sertleşmelisinndombele tişörtü 20 tl olsa da alınmaz ki
cebinde son 20 tl para var ve bu iki t-shirtten birini almak zorundasın. almazsan öleceksin. tercih? :dndombele tişörtü 20 tl olsa da alınmaz ki
Ya normalde ikili orta saha da Torreira varken böyle bir oyuncuya ihtiyaç kalmaması lazım ama Okan Hoca Torreira yı iyiden iyiye hücum pres yapabilen bi merkez orta sahaya dönüştürdü. Gerçekten biz sürekli merkez orta sahada oyuncu harcıyoruz Sergio gidiyor Demirbay geliyor Ndombele gidiyor Sara geliyor filan eyvallah da Okan Hocanın Torreira kullanımının da çok büyük etkisi var burdaCok saglam güclü bi 6 no zaten gerekiyor heleki clde oynadigimiz zaman. Hic olmasa sanchezi deneyebiliriz orada.
Haberi kaynagından almak lazim h.o
Valla ben çok isterdim bunu renktaşım, Torreira nın gerçekten 6 numara gibi kullanıldığı Sara nın sağ içte hücuma kırılan rolde sol içte de gerçekten oyunu çift yönüyle oynayabilecek sağlam bir orta saha ile çoğu derdimiz çözülürdü ama Okan Hoca ne yaptı?Sara 8.5 10 gibi oynasın zaten. Birtane sert orta saha sart
Haberi kaynagından almak lazim h.o
Doğrudur renktaşım ben bunu yazarken ilk sezonunda işimize yarayan Sergio yu düşünerek yazmıştımOlmamış. Sergio bedavaya bile çekilecek dert değil, kimin yerine ne kadar süre vermek geçti aklından?