Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın oynattığı oyunun defansında nasıl Boey çoğu şeyi kapatıyordu. Locko alınabilirse bu sefer defansif anlamda çok rahatlatabilir takımı sol bekte.

Bu takımın orta saha sorununu çözmek için maliyetini ve alınabilirliğini göz ardı ederek en ideal oyuncu kim olurdu diye bir düşündüm de aklıma ilk gelen Tomas Soucek oldu.

Bir ara West Ham' ın Zaha' ya ilgisinden bahsedilmişti hani. Üste uçuk bir fark vermeden takas yapsak muazzam iş olurdu doğrusu...

Rui kötülenek bi futbolcu kesinlikle değil. Napoli forumuna girmeniz yeter bunu anlamak için. Bu yönetimin daha iyi bir sol bek alacağını hiç düşünmüyorum. Köhn - Rui bizi götürür. En kötü Jelert te sol bek oynayabiliyor

Boşuna Napoliler kendisine Maestro demiyor

430 tllik yemek söyledim senin yüzünden. Karta az yüklenseydim yazın bi o kadar daha söylerdim ama 430 yeter mali duruma :asd: İçeceği evde sulanmış yoğurttan ayran yaparak karşılayacağım, safi protein söyledim boşa sıvıya para vermemek için..
Bu gecenin sonu buruşuk peçete ile biter enerji ve protein kaybı

Locko demeyin yaw. Şu ön direğe orta açan, topu kaldıramayan sol bek istemiyorum artık. Hepsi aynı

Ortaya emil breivik alınmalı. Ya da en az 1.80 boyunda bir ön libero şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt