Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Evet biraz futbol;
Elanodan hakeme: el lan o :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet biraz futbol;
merhaba.selamün aleyküm
kimi alıyoruzmerhaba.
A.Sselamün aleyküm
İsmi geçenlerden takip ettiğim kadarıyla Locko ve ortalama üstü defansif bir orta sahayla çok şey değişebilir. İlla Rabiot da değil (Rabiot zaten defansif de değil ama mücadele gücü katar) ama Amrabat bile bence sorunların çoğunu çözer. Transfer sezonunun başında da aynı şeyi düşünüyordum, Amrabat asla kötü transfer olmaz.Orta saha ve solbek için nokta atışı hamleler yapılamazsa sezonu erkenden kaybetme ihtimalimiz hiç az değil. Teknik ve idari manada üst üste bu kadar hatayı kaldırmaz futbol.
Böyle karamsar tespitleri nadiren yaparım, yanıldığımı hatırlamıyorum.
Okan 10 istiyor diyorlar biz 6 bekliyoruz. Hayırlısı be..Allah aşkına şu takıma sol bek 6 numara ve kanat alın açık ara şampiyon olucaz
Buna bile şaşırmam. Stoperlere bu kadar çok yük bindiren hoca görmedim; biri patladı bile, biri daha patlarsa kepazelik hiç uzak olmaz. Aynı şeyi Torreira için de söyleyebiliriz; o da zaman gelecek bir insan olduğunu hatırlayacaktır.Okan 10 istiyor diyorlar biz 6 bekliyoruz. Hayırlısı be..
çok doğru bir tesbit Sara makina gibi işleyen bir takımdan geldi biz hala panik futbolu oynuyoruzİşin bir de şu tarafı kötü, orta saha ve sol bekte o devasa boşluk olduğu müddetçe maliyetinden ötürü başta Sara'dan insanüstü performans bekleyeceksin ve o performans gelmedikçe baskı giderek artacak. Yaptığın transferin yükünü yapmak istemediklerinle katlayarak artırıyorsun. Adam belki adam gibi bir orta saha hattıyla ve sol bekle sana beklediğini verecek ama o imkanı bile vermemiş olacaksın ve istemeden taraftarın önüne atmış olacaksın.
Yani Sara olur da çok kötü oynarsa diye ön almak için söylemiyorum. Adam bu kadar hücuma dönük bir oyuncuyken belki de Torreira da hücumda sürekli baskıya gidiyor diye adamdan yapamayacağı ya da yaparsa onu tüketecek işler yapmasını bekleyeceksin. Yapamadığı ve kafası karıştığı zaman 20 milyon çöpe gitti olacak. Gerçekten çok yazık ediyoruz.
Zaha 9’a giderse 2.5 da var maksimum 11.5 olacak.Biz sol bek, kanat, orta saha nasil alacaz yav para yok ki
para yemBiz sol bek, kanat, orta saha nasil alacaz yav para yok ki
Rodop orta saha da alacaz diyoZaha 9’a giderse 2.5 da var maksimum 11.5 olacak.
O para ile sol bek almaya çalışacaklar ya da Kerem’i de satıp kanata da takviye yapacaklar