Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasıl malca bir açıklamadır. Sezon sonuna kadar bekle madem kupayı alacak mı almayacak mı ona göre seneye konuşursun.

IMG_5871.jpeg
ÖÖ: ben bir kuklayım

Samiyen Haber ve Uğur Karakullukçu’nun takip ettiği bir hesap Abdülkerim gg oldu ve Serdar Saatçi’yi bitirdik yeni bir haber alırsam bildiririm gibi bir tweet attı.

Biri makara mı diye sormuş çok güvendiğim bir yerden geldi yazmış.

Duyumcu vs değil hesabında baska transfer bilgisi yok. Ya makara yapıyor ya cidden birinden duydu.

Bats haberi ve Halil Dervişoğlu haberi de böyle çıkmıştı.
Saatçi sağ stoper değil mi? Bardakçı gidecekse Ahmetcan Kaplan'ı almamız lazım Ajax dünkü maçta kadroya da almamış.

Serdar Saatci gecen sezon yanlis degilsem cl de 2-3 mac ilk 11 basladi braga da

Bjk alt yapisindan iyi topcular cikiyor semih,emirhan ve son olarak bize gol atan mustafa da yetenekli cocuk

Serdar’i alici gözle hic izlemedim ama bjk alt yapisi + braga’ya transfer olmasi iyi bir referans

Samiyen Haber ve Uğur Karakullukçu’nun takip ettiği bir hesap Abdülkerim gg oldu ve Serdar Saatçi’yi bitirdik yeni bir haber alırsam bildiririm gibi bir tweet attı.

Duyumcu vs değil hesabında baska transfer bilgisi yok. Ya makara yapıyor ya cidden birinden duydu.

Abdülkerim in 5-6 ay içinde geldiği hale gerçekten üzülüyorum. Böyle iri yarı oyuncular için kas sakatlığı gerçekten sıkıntı. Geçen sene toplam 5 ayrı sakatlıktan 13 maç kaçırmış Abdülkerim

Bu gg ne demek? Götune girsinmi? Gelmisini gecmisini mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt